HRVATSKA MODA

Mračna romantika najavljuje novu kolekciju eNVy rooma

BIPA FASHION.HR predstavlja:

eNVy room Ghetaldus 
Drugog dana BIPA FASHION.HR-a svoju će samostalnu reviju održati poznati modni dvojac eNVy room pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike. Modna pista u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma, 28. listopada i ove će sezone ostaviti bez daha sve ljubitelje romantičnog modnog izričaja. Poznat po svojim ženstvenim i raskošnim kreacijama, i u ovoj kolekciji eNVy room ostaje vjeran dosadašnjem izričaju.

Njihove elegantne, lepršave kreacije na modnoj reviji savršeno će upotpuniti modeli sunčanih naočala Fendi iz kolekcije proljeće/ljeto 2016. koje će publika premijerno moći vidjeti na eNVy room reviji. Nova kolekcija po odabiru boja, materijala i krojeva najbolje se može opisati kao dark romance.

eNVy room Ghetaldus
Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević kao osnovni motiv kroz svoje kreacije protežu romantiku i senzualnost što im je glavna inspiracija. Ipak, crna boja daje dozu mističnosti novoj kolekciji. Već s prošlom kolekcijom eNVy room se odlučio na brisanje granica između romantičnih haljina retro kroja i senzualnih modela izrađenih od transparentnih tkanina koje mnogo otrkivaju, ali istodobno daju dozu tajnovitosti. Glavnu riječ i ovog puta vode haljine, ali i već prepoznatljivi eNVy room kombinezoni. Kolekcija završava s eksplozijom boja kroz vezene i prozračne tkanine, te uz neizostavne vjenčanice. Cijela kolekcija je opuštenija i ležernija jer prevladavaju slip forme umjesto prijašnjih haljina s korzetima, a u tu se modnu priču odlično uklapaju najnoviji modeli Fendi naočala.

eNVy room Ghetaldus
 
„Jako nam se sviđa ova suradnja s Ghetaldus optikom jer su naočale odličan dio stylinga na pisti. Svakako daju dozu mističnosti i tajnovitosti jer je pogled skriven što itekako podcrtava našu ideju i atmosferu kolekcije“, ističu Nikica i Vjeko iz eNVy rooma.

eNVy room Ghetaldus
Ova je suradnja nastavak uspješne modne priče s eNVy roomom i Ghetaldus optikom u glavnim ulogama jer je riječ o dva brenda koji prednjače po estetskim i tehnološkim novitetima. Naočale koje će biti prikazane na modnoj reviji eNVy rooma moći će se kupiti u vodećim Ghetaldus optikama tijekom studenog i prije dolaska nove kolekcije na tržište. 

eNVy room Ghetaldus
BIPA FASHION.HR, od 27. do 31. listopada na Zagrebačkom velesajmu slavi 20. jubilarno izdanje. Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će najpoznatiji hrvatski dizajneri te mlade nade modne scene. 

Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 12.10.2015. u 10:55

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p