HRVATSKA MODA

Mračni tonovi ženstvenosti u kolekciji Ane Bogdan

Nova kolekcija mlade dizajnerice na BIPA FASHION.HR-u

Ana Bogdan

Druga kolekcija koja je sinoć, 13. listopada, pred modnom publikom prošetala dugom pistom BIPA FASHION.HR-a nosila je potpis mlade dizajnerice Ane Bogdan koja je u mračnim i prigušenim bojama prezentirala svoju viziju ženstvenosti.

Grunge, rockerski i buntovan, no s dozom seksepila i drskosti. Tako bismo najzornije mogli opisati novu kolekciju mlade dizajnerice Ane Bogdan koja je u svoju novu modnu priču ucrtala dozu smjelosti te je pritom zaogrnuta pretežito tamnim bojama poput crne, sive i maslinasto zelene. Ana se u procesu kreacije nije zaboravila poigrati krojevima, kombiniranjem materijala i boja te različitim formama koje su oplemenile njezine odjevne predmete. Glavnu su riječ Aninog dizajna vodile haljine koje su se protezale od onih dominantnih i snažnih asimetričnog dizajna, preko trendi slip haljina koje lijepo padaju niz tijelo i otvaraju pogled na ogoljena leđa, košulja kroja, pa sve do posve uskih kao i onih nešto razigranijih.

Ana Bogdan

Ana Bogdan

Dizajnerica se poigrala i detaljima pa su poneki komadi ukrašeni super popularnim volanima, poneki je komad nonšalantno stegnut remenom u struku ili je pak ukrašen zanimljivo postavljenim patentnim zatvaračima koji haljine čine posebnima. Ana je još jednom dizajnirala jednu vrlo nosivu kolekciju kao stvorenu za sve djevojke koje vole izgledati posebno i upečatljivo no s dozom buntovništva i drskosti koja se miješa s uvijek poželjnom ženstvenošću.

Ana Bogdan

Ana Bogdan

Ana Bogdan

Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS Video Production

Sve komade iz kolekcije pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 14.10.2016. u 09:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p