HRVATSKA MODA

Najavljujemo: Dove Fashion.hr cruise 2012.

Što nas očekuje na Bolu?

Kreativni tim modnog koncepta, FASHION.HR, drugu godinu za redom organizira dva najuzbudljvija modna dana u vrućem ljetnom kalendaru. Premijerno prikazane prošle godine „cruise" kolekcije simboliziraju jedinstvenu revoluciju u domaćem modnom kalendaru koji svojim idejama i finalnim sadržajem prognozira uspješnu budućnost hrvatskog dizajna.

Kao zasigurno najljepša plaža na Mediteranu, Zlatni Rat u Bolu na otoku Braču, još će jednom ugostiti poznata dizajnerska imena koja će medijima, kupcima i budućim poslovnim partnerima predstaviti svoju viziju odjeće za ležerni odmor. U dva pomno osmišljena dana, od 30. lipnja do 01. srpnja, Bol na otoku Braču okupiti će brojne predstavnike medija, modne zaljubljenike i suradnike iz cijele regije koji će osim u revijama uživati u ekskluzivnim večerama i koktel zabavama.

Uz Aleksandru Dojčinović , Ana Mariu Ricov i Igora Galaša, čije smo prve cruise kolekcije imali priliku vidjeti prošle godine, prvi puta će nam svoje cruise kolekcije predstaviti i Ivan Alduk, Martina Felja, Branka Donassy te Antonija Jakšić i Lara Pašalić, mlade bračke dizajnerice. Kao posebne gošće ovogodišnjih cruise kolekcija biti će JSP - sestre Jelena i Svetlana Proković, poznate u regiji po brojnim modnim nagradama osvojenim u Beogradu i Ljubljani.

Najznačajnija kolekcija svakako će biti revija Ivice Skoke za omiljeni svjetski beauty brand DOVE. I ove sezone osmišljen je poseban natječaj '100% MOJ STIL', na koji se mogu prijaviti sve zainteresirane djevojke i žene. DOVE za cilj ima inspirirati što veći broj žena ali ovoga puta sa naglaskom na govoru tijela. Dest stvarnih žena sa najimpresivnijim stilom imat će mogućnost postati DOVE ambasadorice i nositi kreacije omiljenog Ivice Skoke.

Jedan od najnagrađivanijih modnih timova u regiji nastavlja spajati svoje platforme u jedinstvenu modnu simbiozu stoga će modni spektakl na Braču također poslužiti za predstavljanje projekta PROMOTORI FASHION.HR INDUSTRIJE. Projekt FASHION.HR INDUSTRIJA, koji je nedavno osvojio nagradu za najkreativniji i najinovativniji projekt godine, dobiti će svoje promotore, zaštitna lica iz javnog života. Promotori za pojedine suradnje biti će predstavljeni na posebnoj koktel zabavi u sklopu DOVE FASHION.HR CRUISE na Braču. Slavna lica, zajedno sa FASHION.HR timom, na taj način odaju unikatnu podršku novom valu projekata i uspjeha domaće modne industrije.

Kao društveni epicentar hrvatskog modnog i javnog života tokom ta dva dana postati će luksuzni Grand Hotel Elaphusa u kojem će se održavati niz aktivnosti i zabava za uzvanike iz Hrvatske i inozemstva.  

"Prošle godine smo uspješno lansirali CRUISE kolekcije, inovaciju u hrvatskoj modi, i time zadovoljili naš primarni cilj: dodatno pozicioniranje domaćeg modnog proizvoda. CRUISE kolekcije su postale ekstenzija za dodatno etabliranje dizajnera i razvijanje njihovih brendova kao i prilika za neposrednu interakciju sa modnim urednicima i novinarima kao i sa potencijalnim poslovim partnerima iz cijele regije. Smatramo kako je izuzetno važno da dizajneri budu što više prisutniji u medijima ali isključivo na temelju svog rada i rezultata. Zato osim pret-a-porter kolekcija stvaramo novu priliku putem CRUISE revija. Sretni smo što je DOVE FASHION.HR CRUSIE postao sinonim za opušteno uživanje u modi i dobru zabavu čime je otok Brač pozicioniran kao idealno mjesto okupljanja hrvatske modne scene." izjavio je Vinko Filipić, direktor FASHION.HR koncepta. 

 

 

 

 

Objavljeno: 03.06.2011. u 11:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p