HRVATSKA MODA

Najavljujemo: Perwoll Fashion.hr Cruise collection

Hrvatska modna scena seli na Bol na Braču

Kreativni tim FASHION.HR-a i ove godine ponosno predstavlja jedinstveno ljetno modno događanje Perwoll FASHION.HR cruise collection koje će se treći puta po redu održati u prekrasnom ambijentu plaže Zlatni rat u Bolu na otoku Braču i to u razdoblju od 14. do 15. lipnja.

Uz popularne modne dizajnerice Martinu Felju i Aleksandru Dojčinović koja će povodom sedmogodišnje suradnje predstaviti ekskluzivnu kolekciju za Opel, hvaljeni dizajnerski dvojac eNVy room te dubrovačku dizajnericu Ivanu Barač u čijim smo cruise kolekcijama imali priliku uživati protekle dvije godine, po prvi puta svoju cruise kolekciju predstavit će modna dizajnerica Marina Obradović, hrvatskoj javnosti dobro poznata pod umjetničkim imenom Marina Design. U sklopu platforme LIFT by Perwoll svoje dizajnerske vizije za ljeto 2013. prikazat će mladi dizajneri Aleksandar Žarevac i Matija Čop, a posebni gosti ovogodišnjih cruise kolekcija biti će talentirana dizajnerica Ljuba Sikimić iz Srbije te kultni slovenski dizajner Zoran Garevski.

Jedinstveno okruženje predivne plaže Zlatni rat, ležerna ljetna atmosfera te cruise kolekcije renomiranih domaćih modnih dizajnera i gostiju iz regije ucrtale su Bol na Braču kao IT modnu destinaciju, a Perwoll FASHION.HR cruise u samo nekoliko sezona postao je događaj koji se ne propušta. Domaćin će i ovog puta biti luksuzni Grand Hotel Bluesun  Elaphusa, a osim u modnim novitetima, brojni gosti te pripadnici hrvatskog društvenog i javnog života uživati će i u bogatom popratnom programu, ekskluzivnim cocktail zabavama te after partyjima.

''Atmosfera slavnog Zlatnog rata ponovo će pružiti jedinstvenu prirodnu kulisu domaćim i regionalnim dizajnerima, kao i svim našim gostima. Idealno ljetno okruženje na najljepšoj plaži na svijetu, uz donekle ležerniji pristup modi, protekle dvije godine pokazali su se kao pun pogodak. U samo dvije sezone FASHION.HR cruise postao je nezaobilazna modna destinacija za sve istinske ljubitelje mode.'' - istaknuo je direktor FASHION.HR koncepta, Vinko Filipić te najavio još jednu sjajnu cruise sezonu.

 

Objavljeno: 29.05.2012. u 13:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p