HRVATSKA MODA

Najbolja mlada dizajnerica Ivana Janjić predstavlja svoju prvu kampanju

Odlična prva kampanja pobjednice Portanova Fashion Incubatora
Ivana Janjić prva kampanja
N
ajbolja mlada dizajnerica u 2016. godini svojim prvim vizualima potvrđuje da donosi nešto novo i posebno na muškoj modnoj sceni. Ivana Janjić, pobjednica posljednjeg Portanova Fashion Incubatora, najstarijeg i najutjecajnijeg regionalnog natjecanja mladih neafirmiranih modnih dizajnera i osvajačica titule Najbolji mladi dizajner by Perwoll, za svoju nagrađenu kolekciju A+ predstavlja novu kampanju.

Laskava titula pobjednice koja je Ivani osigurala pozivnicu za nastup na najvećem tjednu mode u Hrvatskoj bila je prekretnica u stvaralaštvu ove dizajnerice. Nakon uspješnog debija na pisti BIPA FASHION.HR-a, Ivana je okupila autorski tim i na fotografije prenijela svoju viziju modernog muškarca.

Ivana Janjić prva kampanja
Ivana Janjić prva kampanja
„Društvo je sklono negativno konotirati muškarce i to isključivo prema tome kako se odijevaju, dok je ženama u izražavanju osobnosti odjećom dopuštena daleko veća sloboda. Moja prva kolekcija preskače te ograde postavljene muškarcima, stoga smo upravo ograde i otpor preprekama provukli kao light motiv ovih vizuala“, objašnjava Ivana Janjić kojoj je ovo inače prva kampanja.

„Moja odjeća, iako snažno obilježena konceptom, ni u jednom trenutku ne kompromitira udobnost, funkcionalnost i privlačnost. Postoji mnogo nijansi sive između stroge klasike i potpune avangarde i upravo u tom prostoru smještam svoj rad. Muškarac može nositi upečatljiv dizajn i pri tom - biti muškarac."

Ivana Janjić prva kampanja

Ivana Janjić prva kampanja
Iako vrlo mlada, Ivana već sada kreira bez zadrške i hrabro, s velikom dozom promišljenosti i zrelosti te jasno razrađenom idejom od koje ne odustaje i koju ima na umu u svakom detalju, a to je pokazala i novom kampanjom s mladim autorskim timom – Dariom Dunajem kao fotografom, modelom Dominikom Zadeljom, makeup artisticom Sašom Kneževićem, Lorom Delić kao dizajnericom loga i Nikolom Bebanom koji je bio zadužen za produkciju i kreativno vodstvo.

Ivana Janjić prva kampanja
Objavljeno: 07.11.2016. u 10:41

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p