HRVATSKA MODA

Najbolji trenuci Perwoll Fashion.hr Cruise Collectiona

Sve oči bile su uprte u ljetnu pistu na prekrasnoj plaži Zlatni rat
-->

Iza nas nalazi se još jedno uspješno modno događanje koje već tradicionalno nosi epitet "najopuštenijeg modnog druženja" na kojeg se rado odazivaju mnogi urednici, stilisti, novinari i blogeri.

U samo dvije večeri u Bolu na otoku Braču prikazane su nove cruise/resort kolekcije poznatih domaćih i stranih dizajnera, a vrijeme je da zaokružimo naše dojmove o tome što ćemo pamtiti do iduće godine:

 

#1 Svoje najbolje kolekcije definitivno su prikazali Marina Obradović, Aleksandar Žarevac i Matija Čop koji su ujedno brucoši po pitanju cruise/resort kolekcija. Njihove vizije nešto komercijalnije, "light" odjeće za ugodne ljetne dane svakako su osvojili novu klijentelu

#2 Kada ste na Perwoll Fashion.hr cruise collection modnom događanju, znate da ćete se zabaviti s ostatkom ekipe - "wine tasting" u vinariji "Stino vino", tenis u kojem su uživali muški uzvanici, kao i "Style Bowling" samo su jedni od onih trenutaka koji se pamte. U napetoj završnici Style Bowlinga, uz glasno bodrenje, pobijedila je ekipa predvođena poznatim modnim kritičarom Borutom Mihalićem, a u bowlingu su se okušali i glumci Slavko Sobin i Karmen Sunčana Lovrić, manekenka Rafaela Franić i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin.  

 

 

#3 Kao i svake godine dosad, velik se broj poznatih faca odazvao kako bi vidjeli cruise kolekcije i uživali s nama na Braču - Renata Sopek, Nataša Bekvalac, Petra Dugandžić, Borut Mihalić, Kristina Bradač, Duško Modrinić, Ogi Antunac, Slavko Sobin, Saša Kopljar s obitelji, Ivana Delač, Ivica Skoko i Tihana Harapin Zalepugin samo su neka od njih..

#4 Famozne after party seanse u cocktail clubu Varadero i ove su godine raspametile naše goste. Najveći "White party by Perwoll" potrajao je sve do zore..

#5 Brojni novinari, dizajneri i modeli pristižu na Brač u našoj organizaciji tako da je uvijek lijepo vidjeti kolektivni dolazak ove modne ekipe bez koje bi svaki modni događaj bio nepotpun - ne trebamo ni spominjati kako je ovaj dalek put prava mala avantura koja se prepričava danima i na kojem se sklapaju nova prijateljstva.

#6 Luksuzni hotel Elaphusa ponovno se dokazao kao izvrsna lokacija i topla je preporuka svima onima koji žele doživjeti Bol na pravi način

Marko Banjavčić

photo: Goran Čučković

Objavljeno: 18.06.2012. u 10:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p