HRVATSKA MODA

Najljepši božićni pokloni hrvatskih kreativaca

Ljupka blagdanska iznenađenja za svaki džep
-->

                                        Mašenka by Le Prase

Vrijeme je blagdana, a ako poklone kupujete u zadnji tren kao i mi, sasvim sigurno razveselit će vas naše sugestije s potpisom poznatih hrvatskih kreativaca, čiji su proizvodi namijenjeni svim djevojkama i ženama koje vole promovirati domaći dizajn i osim toga izgledati posebno i jedinstveno.

Micica

Herman.Design

Iggy

U proteklih godinu dana naša su srca zagrijale ogrlice brendova mammii jewellery, Chicks on Chic i Marine Marinski, a nismo mogli odoljeti ni ljupkim narukvicama s medaljonima, koje potpisuje Le Prase. Idealni poklon za mamu ili prijateljicu pronaći ćete i u ponudi kreativnog studija Micica, dok će vas Trska Jewellry oduševiti zlatnim komadima pročišćena, no svejedno vrlo zanimljivog detalja.

mammii jewellery

Chicks on Chic

Trska Jewellry

Osim nakita, vaši bližnji uživat će i u ilustracijama Mateje Kovač, Herman.Design torbama, popularnim f.ckinfine majicama i trendy vunenim kapama, kakve možete pronaći u concept storeu Iggy.

Marina Marinski

Mateja Kovač

f.ckinfine

Neke od spomenutih kreativaca moći ćete pronaći i na Artomatu, koji svoja vrata u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika otvara večeras u 19 sati.

 

H.B.

photo: Chicks on Chic, Herman.Design, Iggy, Le Prase, mammii jewellery, Trska Jewellry

 

-->--> -->
Objavljeno: 13.12.2013. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p