HRVATSKA MODA

Najljepši trenuci iz backstagea BIPA FASHION.HR-a

Powered by PHOTO BOOTHIQUE

PHOTO BOOTHIQUE

Nakon četiri dana izvrsnih revija etabliranih modnih dizajnera, odličnih after partyja, mnogo smijeha i druženja, završilo je i 24. izdanje najvećeg regionalnog modnog događanja BIPA FASHION.HR-a.

U četiri dana, od 29. ožujka do 1. travnja, modnoj su publici svoje kolekcije predstavili Robert Sever, Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Arileo, Luka, KLISAB, Anthony Avangard, JAMOI, Yuniku i INES Atelier, a ono po čemu ćemo pamtiti i ovosezonsko izdanje BIPA FASHION.HR-a je, osim modnih priča najjačih domaćih modnih imena, i odlična zabava u backstageu te nova prijateljstva čijih ćemo se početaka još dugo sjećati.   

Upravo kako bi zabilježili najljepše trenutke iz backstagea te ovjekovječili najzabavnije uspomene s nekim novim, a i starim prijateljima pobrinuo se PHOTO BOOTHIQUE. Najnoviji model magičnog ogledala za selfieje, Magic Mirror Photo Booth, omogućio je ekipi iz backstagea da, u predahu od posla, zabilježi trenutke zabave. Ono što je dodalo točku na i svakog selfieja je mogućnost da se na fotku potpišete, te da sve fotografije pošaljete na svoj e-mail ili društvene mreže.

PHOTO BOOTHIQUE

PHOTO BOOTHIQUE

Foto: PHOTO BOOTHIQUE

Objavljeno: 03.04.2017. u 14:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p