HRVATSKA MODA

Najnovija kolekcija domaćeg brenda Anja Stehlik Design dostupna je za kupovinu online!

Istarski brend Anja Stehlik Design napokon ima web shop

Dizajnerica Anja Stehlik uvela je uzbudljivu novost za sve ljubiteljice njenog brenda i odlučila objediniti svoje brendove koji su od sada dostupni za kupovinu online na platformi www.anjastehlik.com Tu se može pronaći i brend O´dijelo ( brend personaliziranih muških i ženskih odijela) , Bridal kolekcija za mladenke te Stehlik brend ženskih kolekcija haljina.

U skladu sa novim potrebama, STEHLIK je u koraku sa svjetskim prodajnim trendovima kreirala webshop te je od nedavno postala dostupnija još široj publici u Hrvatskoj i diljem svijeta. Na webu je dostupna je i najnovija FREEDOM kolekcija inspirirana je rasterećenjem od budućnosti i prošlosti, slavi pokret i fluidnost, spontanost, strast za novim avanturama . Jedini dar koji možemo pokloniti sami sebi je osjećaj slobode. Sloboda izražavanja, emocija, gdje nema granica, samo horizonti.Upravo zato, kao kulisa odabrane su stijene, nebo i horizonti kao uvod u beskrajnost kreiranja.

Slobodna pokreta u kolekciji omogućuje maksimalnu udobnost,te jednostavni besprijekorni krojevi daju izvrsnu ženstvenu fluidnu estetiku. Jednostavne haljine ukrašene su ručno rađenim cvjetovima, simbolima rasta, cvjetanja. Drapirane haljine obogaćene asimetričnim volanima čisti su izraz živahnosti duha. Prirodne nijanse od zelenih , aquamarin, boje neba i mora , zemljanih tonova pozivaju na modnu osvještenost i naglasak se stavlja na bezvremenske komade. Stehlik kolekcija ne robuje trendovima već slavi slow fashion pokret i unikatan ekletkičan stil gdje se naglasak stavlja na prirodne materijale od svile, pamuka, vegan kožnih aplikacija.

Želja mi je da moje kreacije nose dozu eklekticizma, ali i da očaravaju svojom finoćom, ženstvenošću, jednostavnošću te daju osjećaj rasta i slobode u stiliziranju“, poručila je Anja. Sve kreacije dostupne su na službenoj stranici.

Foto: PR
Objavljeno: 12.05.2020. u 09:22
Tagovi: moda, hrvatska moda

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p