HRVATSKA MODA

Najudobnije haljine koje ćete nositi ove sezone

LuLu Couture pre-fall 2016.
LuLu Couture
P
rozirni i predimenzionirani modeli, elegantne haljine na vezanje te rupičasti strukturirani detalji krase novu kolekciju brenda LuLu Couture koji je i ove jeseni zadržao karakteristike svojih dosadašnjih kolekcija. Udobnost, vrhunski materijali i odmjereni glamur odlike su komada stvorenih za jesensko-zimski stil samosvjesne, moderne žene, a ovaj mladi hrvatski ready-to-wear modni brend uskoro otvara i svoju prvu flagship trgovinu u Zagrebu.

Trendovi sezone

Zaštitni znak LuLu Couture pre-fall 2016. su haljine, voluminozne i chic, kroja ukrašenog prepoznatljivim‘LuLu volanom ili definiranog vezanjem oko struka ili vrata haljine.

LuLu Couture
LuLu Couture

Materijali koji definiraju kolekciju su vrhunski pamuk, traper, viskoza, til te scuba mrežasti umeci dok je kod kolorita LuLu Couture ostao vjeran jesenskim klasicima – crnoj, bijeloj i sivoj boji uz dodatke višnje i boje vina te plave i japansko-crvene boje na pojedinim modelima kuće.

Ovogodišnji trendovi sezone, predimenzionirani modeli majica i haljina, prozirne te haljine na vezanje zastupljeni su u ovoj kolekciji brenda pod imenima haljina Marzia, Tena te Matea i Tia dok su LuLu Couture klasici Ella i Jana osvježeni novim bojama i materijalima volana. 

 

LuLu CoutureLuLu Couture

Novost ove kolekcije su i suknje od scuba mrežastog materijala, odlično uparene sa predimenzioniranim crnim sweatshirtom Felpa.

LuLu novosti u sezoni jesen/zima 2016.
Ljubiteljice ovog modernog hrvatskog modnog brenda zanimati će vijest da je upravo pri završetku sa uređenjem i prva, eksluzivna LuLu Couture flagship trgovina u Zagrebu. Trgovina sa adresom u Gundulićevoj 3 otvara se krajem rujna, a vijest će biti objavljena prvo na web-stranici kao i društvenim mrežama brenda. Trgovina će nuditi najveću i najbolju ponudu svih modela i veličina kao i ekskluzivne linije.

Online shopping

LuLu Couture od travnja sve svoje kolekcije nudi i online, na internetskoj adresi, gdje vas osim nove kolekcije očekuju i sniženja prijašnjih te vikend akcije i mnoge promotivne pogodnosti za kupce.

LuLu Couture
LuLu Couture
LuLu Couture
LuLu Couture trenutno možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: LuLu Couture Showroom (Ilica 15/1, Zagreb), Class ZD (Široka Ulica 5, Zadar), LuLu&Brands Concept Store (Ulica Fausta Vrančića 10, Šibenik) te Bellevue Boutique modnoj trgovini hotela Bellevue (Čikat 9, Mali Lošinj)

Dodatne informacije o kolekcijama i brendu potražite službenoj stranici na te Facebook i Instagram stranici brenda.
Objavljeno: 22.09.2016. u 16:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p