HRVATSKA MODA

'Nakit je moje pleme'

'Inspiracija ilirskim plemenima i poviješću rukotvorstva koje želim održati živim…'

Moda nikada ne staje. U stalnoj potrazi za inspiracijom, često se okrećemo onome što nam je strano i krenemo ga banalizirati i uveličavati do neprepoznatljivosti. Oponašamo samo dijelove do kojih nam je osobno stalo, zaboravljajući na kulturu koja ih je stvorila. Zato vješamo životinjske fetiše oko vrata, stavljamo na sebe prstenje i narukvice, bez ikakve svrhe i značenja koje su te radnje nekoć imale, u nadi da će nam barem podsvjesno pružiti sreću, zaštitu ili mir.

 
Nakon duže od 21 godine postojanja, Zlatarna Mario i dalje pruža kvalitetnu uslugu izrade i prodaje ručno rađenog nakita. Bilo da kupujete gotov proizvod ili želite izradu unikatnog komada nakita prema vašim željama, možete biti sigurni da će vještina i tehnologija kojom Zlatarna raspolaže omogućiti vašoj mašti slobodu i kreativnost.
 
 
  

Zlatarna Lapidarium se nalazi u Radićevoj 10, te je njihov nakit našao svoj dom u svim dijelovima svijeta i pružio divljenje, ljubav i poštovanje svim kupcima. S ljubavlju nošen nakit može pružiti ne samo ljepotu samog komada nego i samu ljepotu života i uspomenu na trenutak s voljenima. Nakit ima odliku da očuva posebne momente našeg života i da je stalno uz nas. Zlatni nakit kao vrijednost, emocija i tek tako na zadovoljstvo je svake žene i muškarca.
    
 
 
 
 
   
 
Nakit: Mario Nokaj
Model: Josip Tešija (Midiken)
Fotografije: Juraj Vuglač
Objavljeno: 17.08.2016. u 10:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p