HRVATSKA MODA

Nakon sjajno osmišljene kampanje, Price on Request izbacio novi lookbook

Novi vizuali domišljatog modnog brenda

Potkraj siječnja hvaljeni nas je domaći brend Price on Request oduševio pomno osmišljenim konceptom kampanje za kolekciju FW1819 POR/NO2. Naime, u ulozi kampanje našla se bijela promotivna majica koja vizualno komunicira pojedini odjevni komad iz kolekcije dok je fotografija s potpisom Mateja Jurčevića, u funkciji dokumentacije.

Nakon slojevite i vrlo domišljate kampanje, Price on Request predstavlja lookbook za POR/NO2 kolekciju čiji je autor stalni POR suradnik, fotograf Matej Jurčević. "Jedini cilj kojim smo se vodili kreirajući ovaj lookbook bio je prikazati lijepu odjeću u lijepoj scenografiji. Vizuale smo tretirali isto kao i odjeću, fokusirali smo se na funkciju i izbacili nepotrebne koncepte koji su često sami sebi svrha, a nemaju veze s finalnim produktom", objasnili su iz brenda Price on Request povodom izlaska lookbooka.

Kolekcija se sastoji od pretežno unisex komada s pojedinim iznimkama. Kao i uvijek, fokus je na funkcionalnosti koja nikad nije podređena obliku te se pojedini odjevni komadi mogu transformirati u druge odjevne predmete, kao primjerice baloner koji postaje kratka jakna ili suknja. "Predmetima se, također, može promijeniti oblik premještanjem pojedinih dijelova. Korišteni materijali su često vodootporni, vjetronepropusni ili reflektivni kako bi se odjeća ponašala jednako funkcionalno u raznim uvjetima", objasnila je pobliže dizajnerica Gala Vrbanić.

Foto: Matej Jurčević
Objavljeno: 13.02.2018. u 12:11

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p