HRVATSKA MODA

Naša glavna urednica u ulozi modela? Može!

Mija Dropuljić u mini kampanji brenda KLISAB
Mija Dropuljić  
Mija Dropuljić, glavna urednica portala FASHION.HR Style Community, pristala je na modni izazov Tomislava Kliškinića i Marka Šabarića, dizajnera branda KLISAB, te na jedan dan postala njihovim modelom. Ali to je bio tek prvi dio onog što su joj dečki priredili. Iskusnu novinarku i uspješnu mladu urednicu KLISAB su pokušali iznenaditi setom direktnih pitanja, a na njih je Mija vrlo direktno i odgovorila.
 
KLISAB: Nakon odrađenog snimanja, jesi li možda požalila što si pristala?
MIJA: Niti jedan trenutak. Prvenstveno jer je atmosfera na snimanju bila fantastična, opskrbili ste nas svim potrepštinama (fashion kombinacijom pizze i alkohola) tako da se snimanje na kraju pretvorilo u jedan opušteni tulum s prijateljima. Jedino sam požalila što je bila nedjelja, pa nakon snimanja uistinu nismo mogli svi zajedno izaći vani.
 
KLISAB: Koja ti je bila prva pomisao kada smo te pozvali na snimanje? I zašto si pristala?
MIJA: Moram priznati da mi je način na koji ste mi saopćili ideju bilo presladak tako da je bilo nemoguće reći ne. Ako vjerujem u nečiji rad onda mu želim pomoći gdje god mogu, tako da je to glavni razlog mog pristanka.
 
KLISAB
 
KLISAB: Kad' si nas prvi puta primijetila?
MIJA: Bilo je to u fazi priprema za Portanova Fashion Incubator. Fotografija s polufinala me osvojila.
 
KLISAB: Portanova Fashion Incubator i naša pobjeda. Bili smo ti favoriti?
MIJA: Iskreno, moram priznati da niste bili moji favoriti jer je konkurencija bila uistinu jaka – u pitanju su bile finese. No,nakon što smo odradili prvo zajedničko snimanje za jedan medij, i nakon što smo iskreno popričali o vašoj pobjedničkoj kolekciji, postali ste mi favoriti. Talentirani, kreativni, prodorni, samouvjereni, a ipak otvoreni za konstruktivnu kritiku – takva energija vas jednostavno mora osvojiti!
 
KLISAB: Na što prvo pomisliš kad' čuješ KLISAB?
MIJA: Na fancy francuski dizajnerski brand. Novo ime mi je zakon!
 
KLISABKorana Marović, Marko Šabarić, Mija Dropuljić, Tomislav Kliškinić, Eva Misirača, Iris Hazler
 
KLISAB: Drago nam je da ti se sviđa. Gdje bi sve nosila odjeću s našim potpisom?
MIJA: Svugdje! Nikad se nisam opterećivala da je li neki komad prikladniji za dan ili večer. Vjerna sam svome stilu, a najvažnije mi je da je odjeća koju nosim udobna. KLISAB stvara one komade koje možeš nositi i na posao, a kad uskočiš u seksi štikle i promijeniš modne dodatke spremna si za van. A upravo to najviše odgovara modernim poslovnim ženama koje nemaju vremenu juriti nakon posla doma i sređivati se za izlazak. Chic u svako doba dana – to je krilatica modernog modnog doba!
 
KLISAB: Koji bi ti bio najdraži KLISAB komad?
MIJA: Upravo hlače koje sam nosila na snimanju jer su u isto vrijeme androgene, a ipak zbog niskog struka, zadržavaju seksi notu. I kaput s krznenim rukavima kojeg je Antonia Matković Šerić nosila u prvoj kampanji.
 
KLISAB: Draže su ti torbe ili nakit?
MIJA: Torbe. Dok sam prije voljela nositi razni nakit, danas sam vjerna jednoj narukvici i prstenu, mijenjam ga samo za posebne prigode. A ovisna sam o ruksacima! Posebno KLISAB ruksacima koji su dovoljni veliki za sve moje potrebe (odlazak na posao, odlazak u teretanu, odlazak vani…). Ne volim male torbe, nosim ih samo kad moram.
 
KLISAB 
KLISAB: I za kraj, gdje nas vidiš za 10godina?
MIJA: U vlastitom showroomu u centru Zagreba i prodajom odjeće u Londonu i Berlinu u najcool concept storeovima – s punim bankovnim računa, jer nemojmo se zavaravati, ipak je novac taj koji osigurava opstanak branda. Ako nastavite na ovakav način razmišljati i razvijati brand, vjerujem da ćete ove stvari postići i ranije. Zrelost, pomno promišljanje o tržištu i imidžu i spremnost na rad je ono što vas razlikuje od brojnih mladih kolega. Skromnost, ustrajnost i prizemnost je ono što želim da zadržite. A ova mješavina je ono što čini zvijezde!
 
KLISAB: Ljepšu budućnost nam nisi mogla zaželjeti, i hvala ti na tome. Bilo je lijepo surađivati s tobom, kao i s cijelim autorski timom koji nam je pomogao u realizaciji ovoga projekta.
 
Jure Perišić potpisuje fotografiju, šminku Petra Sever uz asistenticu Ninu Pejnović, dok su za stiliziranje kose zadužene Branka Trohar i Jelena Brnić iz Boye by BBK.
Objavljeno: 06.08.2015. u 10:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p