HRVATSKA MODA

Natalie Cole obavila šoping u Zadru

Hrvatski dizajneri oduševili poznatu divu

Diva odličnog glasa i kći još poznatijeg oca odlučila je, prije koncerta u Zadru, potrošiti koju kunu u lokalnim dućanima.

Na njenom putu tako se našao Marival dućan (u njemu se prodaje hrvatski dizajn, između kojih su Ivona Martinko, Ana Maria Ricov, Nada Došen, Charlie Design, Envy Room, Igor Galaš, Igor Dobranić i LINK) u kojemu je pokupovala čak pet modela Charlie Designa, na što je dizajnerica Loredana Bahorić iznimno ponosna. „Naravno da sam zadovoljna. Natalie je bila oduševljena ponudom tako da je u dućanu provela par sati!" - izjavila je dizajnerica koja nije bila jedina na šoping popisu poznate Amerikanke.

Mlada snaga hrvatskog dizajna i zvijezda Dove Fashion.hr-a, Ana Maria Ricov također je pogodila ukus Natalie Cole. Par njenih haljina, tunika i raznih krpica završilo je u koferu strastvene ljubiteljice kupnje koja je, prema navodima vlasnice Marivala Zizi Kurtin, u dućanu provela čak šest sati!

Ana Maria nam je oduševljeno priznala: „Sama pomisao na to da će ova soul diva nositi i imati u svome ormaru nekoliko komada moje odjeće za mene je veliko oduševljenje i divno priznanje. Vrijedna je spoznaja da je hrvatski dizajn prepoznat i cijenjen od strane svjetske žene i to je svakako veliki poticaj za mene, ali i za ostale dizajnere da pohrle u osvajanje inozemnog tržišta."

 

Foto: jutarnji.hr/Pixell

Marko Banjavčić

Objavljeno: 26.07.2010. u 10:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p