HRVATSKA MODA

Neki novi klinci...

Tjedni pregled domaćih modnih blogova

Unatoč blagdanskom raspoloženju i manjku interesa za poslovne aktivnosti koje vlada ovih dana, domaći modni blogeri odlučno su nastavili pisati o omiljenim temama kako bi što spremnije dočekali 2011. Većina modnih obožavatelja, koji su svoju strast za modom odlučili staviti na svima dostupan servis, prati što se događa u inozemstvu.

Već smo odavno pisali o Andy Torres i njenom Style ScrapBooku kojim je osvojila eminentne modne dizajnere. Doduše, Andy ima priliku hodati po svim važnim događanjima modne industrije, dok su domaći autori ipak nešto skromnijih mogućnosti. Baš poput Andy koja prezentira svoj skupocjen stil kroz set fotografija , djevojka koja stoji iza bloga sad pony guerrilla girl odlučila je za svaki novi post odraditi mini snimanje. Njen stil svakako se vidi iz svake fotografije - no, pitamo se, u ovim hladnim danima, vrijedi li se toliko žrtvovati za modu?

Šarajući kroz bespuća blogova koji sadrže snimke s ulica Zagreba, naletjeli smo na STYLE Tone Zagreb koji nam je ponudio odličan inside look u stil nekih ljudi koje ni ne zamjećujemo na ulici dok trčimo za svojim poslom. Uz Croator.net, tako smo dobili još jedan streetstyle blog koji se isplati pratiti.

Matea Martek (Enchanted Gardens) - osim što je prezentirala neke od svojih najdražih lookova iz pred-jesenskih kolekcija, dodatno nas je pustila u svoj svijet u kojem vladaju neka nekonvencionalna pravila. Osim što Matea odlično izgleda, vidljivo je kako ima dara za spajanje mode i života. Ipak, it's all about fashion.


Nina Blaće ili ti poznatija pod nadimkom MissLikey, zna kako se zabaviti i ostati pristojna. Haljina koju predlaže na svome blogu laki je spoj party haljine te one koju možete nositi za vrijeme radnog vremena/predavanja/boravka u knjižnici. Uvijek zabavna Nina vjerojatno ima mnogo poklonika.

Marko Banjavčić

Photo: preuzete s blogova/vlasništvo blogera

 

Objavljeno: 29.12.2010. u 08:35
Tagovi: modni blog

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p