HRVATSKA MODA

Neobično mračan BiteMyStyle oduševio publiku

Kolekcija Zorana Aragovića na BIPA FASHION.HR-u

Bite My Style 
Završnu večer BIPA FASHION.HR-a obilježio je i jedan od najomiljenijih dizajnera na domaćoj modnoj sceni- Zoran Aragović koji je svoj BiteMyStyle iznova prezentirao u najboljem svjetlu izmamivši gromoglasak pljesak zagrebačke publike. 

Poznat po jarkim bojama i upečatljivom miješanju uzoraka, Zoran Aragović je svoju novu modnu viziju zaogrnuo u ponešto mračnije tonove. Siva, bordo i crna te nijanse smeđe boje odigrale su glavne uloge u Aragovićevoj prezentaciji, a od uzoraka se kao lajt motiv kolekcije pojavio military u raznim bojama koji je činio čitave komade ili tek pokoji detalj. Od odjevnih je elemenata Aragović iznova pokrio sve - od haljina i bluza, suknji, hlača i kaputa, dok su njegova posebna snaga suknje punog kruga kojima je gotovo nemoguće odoljeti. Zoran je u kolekciji predstavio i nakit Nott. Ordinary Jewelz, dizajnerice Silvije Talan, koji se izvrsno uklopio u cjelokupni look.
 
Bite My Style 
Bite My Style 
U prepoznatljivom tonu dizajnera, komadi su sačinjeni spajanjem na prvi pogled nespojivih materijala koji zajedno tvore interesantne amalgame, baš onako kako to Aragović zna, uvijek iznova oduševljavajući. Kroz kolekciju se provlače i uvijek popularne pruge te koža koja daje čitavom dojmu ponešto mračniji i buntovnički dojam. Zadnji izlaz, maksi crna haljina nastala spajanjem raznih materijala i tekstura te s tek nazirućim military uzorkom, osvojila je sve djevojke koje vole odvažan stil odijevanja! Pomalo mračan touch Zoranu pristaje genijalno!
 
Bite My Style 
Bite My Style
  Bite My Style
 
T.L.
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production  

Cijelu kolekciju Zorana Aragovića pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 01.11.2015. u 10:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p