HRVATSKA MODA

Neodoljiva nova kolekcija modnog dvojca KLISAB

Domaći modni brend predstavlja novi lookbook

 
Nakon uspješno odrađenog revijalnog dijela, kolekcija Raze to Raise modnog dvojca KLISAB - Marka Šabarića i Tomislava Kliškinića, dobila je svoj epilog. U epicentru modnog zbivanja ovoga je puta lookbook za spomenutu kolekciju, čije vizuale potpisuje Petra Mrša.
 
KLISAB lookbook vjerno predstavlja aktualne komade iz kolekcije Raze to Raise, koja je svojim izlaskom najavila pomak od očekivanog sezonskog koncepta, stavljajući stylingom naglasak na bezvremensku funkcionalnost odjevnih predmeta te na viziju žene koja kroz suvremenost ne napušta uvijek popularan dašak klasike.
 
  
„Ove sezone cilj nam je bio prikazati kako klasika, u kombinaciji s novim stilističkim pomacima, dobiva na svježini. Upravo zbog svoje funkcionalnosti koja se opire vremenu, klasika je često omiljeni izbor svih generacija žena, što je vizija koju smo htjeli prenijeti“, izjavili su dizajneri.
 
  
Kada je riječ o samoj kolekciji, KLISAB je najavio pomak i na ostalim razinama pa se stoga i cvijet, kao statement motiv kolekcije, ovoga puta našao u drugačijoj ulozi od one u kojima smo ga dosada imali prilike iščitavati. Odmičući se od poimanja cvijeta kao simbola ljepote, mladosti i svježine, KLISAB ga buntovnički predstavlja u trenutku uvenuća, slijedivši do kraja opiranje očekivanim kriterijima mase te koristeći ga za vlastitu interpretaciju komada koji nikada ne izlaze iz mode. Iza printa uvelih cvjetnih ornamenata, izrađenih ekskluzivno za potrebe kolekcije te procesom sublimacije prenesenih na odjevne komade, stoji također potpis fotografkinje Petre Mrše. Isti motiv slijedi priču lookbooka, gdje se, osim na odjeći, može pronaći na vizualima koji su uokvireni upravo fotografijama cvijeća korištenim za print u kolekciji.
 
 
Kolekciju prati još jedna uspješna linija modnih dodataka koja već na prvi pogled odiše prepoznatljivim potpisom ovih dizajnera, stoga se uz odjevne predmete, osim proslavljenih KLISAB ruksaka, mogu pronaći pripadajuće kožne marame.
 
Ivana Vukušić i Ivona Bevanda iz agencije Talia Model, zaštitna su lica lookbooka, Petra Sever uz asistenciju Nine Pejnović potpisuje make up, dok zasluge za izgled kose pripadaju Branki Trohar (Boye by BKK).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Petra Mrša
Objavljeno: 09.05.2016. u 10:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p