HRVATSKA MODA

Neodoljivi ljetni komadi koje ćete ove sezone obožavati nositi!

Tkanine kao platna za prekrasna umjetnička djela

Dizajnerica Đurđica Vorkapić novom kolekcijom ponovno je dokazala kako uistinu majstorski vlada nerazmetljivom urbanom elegancijom. Eksplozijom printa pretvara tkaninu u platno za umjetničko djelo, a odjevne komade kao stvorene za urbane, zaigrane i tako chic žene koje s nošenjem živih boja privlače pregršt pozitivnih vibracija u svoj život.

Kolekcijom dominiraju romantični detalji i osjećaj suvremenosti u svakome šavu dok se cvjetni uzorak miješa s retro vijugama u jarkim i pastelnim bojama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom!Danas je povezivanje  dizajnerske kreativnosti i umjetnosti uključeno u stvaralačku dinamičku interakciju, a kompletna kolekcija u cijelosti će biti prikazana u samom centru Zagreba, točnije u Tomićevoj ulici kod uspinjače, 25.05.2022.

Prodavaonica dm-a u srcu Zagreba na jednu će večer postati umjetnička kulisa modno scenskog projekta HIPPY GARDEN #INSPIRED BY ART u suradnji sa akademskom slikaricom Nikolinom Ivezić. Kolekcija će biti dostupna na poznatoj modnoj adresi, Hippy Garden Masarykova5. u Zagrebu.

Foto: Šime Eškinja
Make up : Sanja Agić
Model: Evita Mandić|Relatum Model Management
Objavljeno: 20.05.2022. u 15:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p