HRVATSKA MODA

Nešto drugačiji nakit koji će vas sigurno osvojiti posebnim dizajnom!

Detalji koji čine razliku!

Poseban osjećaj, umjetnost, priča, ukras, energija, komunikacija, uspomena, savršeni začin, idealan poklon, sve to u sebi nosi jedan komad nakita. Ako je k tome unikatan, izrađen rukama naših autora u radioni s desetogodišnjom tradicijom, tada nam na pamet padaju umjetnička djela zlatarnice Lapidarium.

Lapidarium, mala zagrebačka radionica čarolije, donosi nam savršen prikaz toga kako srebro, zlato, detalji od bisera, koralja i dragog kamenja komplimentiraju ljepotu i upečatljiv dojam žene koja ga nosi. A svaku ženu posebne emocije vežu za njen nakit. Intiman je to i strastven odnos, baš kao u svakoj ljubavi. Ima tu romantike, fizičke privlačnosti, nježnosti, erotike, odricanja na neko vrijeme pa ponovne predanosti. Zato imamo savjet za sve koji su u potrazi za idealnim poklonom: ukoliko ne znate što učiniti da biste ženu iznenadili i usrećili tako da zauvijek pamti birani trenutak, odaberite dobar komad nakita.

Kolekcija Maslina, Srebro s žutom pozlatom, Dizajn: Mara Borović za Lapidarium

Kolekcija Maslina, Srebro s žutom pozlatom, Dizajn: Mara Borović za Lapidarium

Svevremenska priča

Inspirirana suncem, simbolom beskonačnosti, kolekcija Sole akademskog kipara Silvia Hrnčira, asocira na unutarnji sjaj, toplinu koja obasjava jedinstveni stil dame koja ga nosi.

Uspomena i poseban osjećaj

Ništa neće doprinijeti zavodljivom osjećaju, podsjetiti na sretne trenutke ljeta, na slobodu poput koralji. Nakit je to koji se voli, čuva i prelazi s generacije na generaciju. Takvim poklonom nećete usrećiti jednu, već sve žene koje će ga sa zadovoljstvom nositi u ime nasljeđa i emocija koje baštine.

Kolekcija Ginko, Srebro, žuta pozlata, Dizajn: Irineja Ćubela za Lapidaru

Kolekcija: Sole, Srebro oksidirano, Dizajn: Silvio Hrnčir za Lapidarium

Energija prirode

Božanska maslina muza je kolekcije stvorene u suradnji s umjetnicom Marom Borović, čija čistoća i nenametljiva ljepota savršeno ističu bezvremenski šarm i eleganciju žene koja nosi nakit Marinog potpisa u svakoj prigodi. Kolekcija Maslina, poput svoje muze, simbolizira odanost i vjernost, vječnost i pobjedu.

Kolekcija Ginko izrađuje se prema dizajnu umjetnice Irineje Ćubele koja iznimnu formu listova ovog stabla fino prenosi na plemenite metale stvarajući poseban, romantičan i uvijek prikladan nakit. Imajte na umu da je sveto stablo ginka jedno od svjetskih čuda koje je preživjelo čak i katastrofu u Hirošimi, stoga imate li svoju heroinu, darujte joj komad nakita inspiriran snagom prirode jer će savršeno odgovarati njenoj osobnosti i sjati poput te snage koju u sebi nosi.

Kolekcija: Vatra, Koralj, Dizajn: Mario i Hana NokajIdealan poklon

„Nakit je idealan dar za svaku prigodu. Važan je u životu onoga koji ga nosi jer ima moć učiniti da se osjećamo posebno, samouvjereno i privlačno, a tada možemo pokoriti svijet. Više od svega, autorski, ručno izrađeni komadi donose i dodatnu vrijednost jer u njima su utkani mnogi sati truda, rada i ideja tvorca. Kada se na tijelu te strastvene energije spoje, ističu ljepotu i „onaj“ sjaj u očima žene koja ga nosi“ ističe Mario Nokaj, umjetnik emocija, vlasnik i jedan od autora zlatarnice Lapidarium. „Ni svijet, ni život nisu savršeni, za taj osjećaj uvijek nosite nakit!“

Foto: Šime Eškinja
Model: Antonija Bračulj
Make up: Sanja Agić
Nakit: Lapidarium
Objavljeno: 08.12.2021. u 08:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p