HRVATSKA MODA

Nikad više modela na castingu za BIPA FASHION.HR

Dizajneri odabrali modele za nadolazeće revije


N
ajpoznatiji modni dizajneri, čije ćemo kolekcije za sljedeću sezonu imati prilike vidjeti od 11. do 15. listopada u Paviljonu 5 Zagrebačkog Velesajma u sklopu BIPA FASHION.HR-a, među rekordnim brojem prijavljenih, izabrali su modele za nadolazeće revije.

U subotu, u kinu Europa održan je casting za izbor modela koji će prošetati pistom i postati dio najveće modne manifestacije u regiji. Popularni hrvatski dizajneri tako su među više od 200 mladića i djevojaka izabrali svoje favorite, a među prijavljenima se našlo mnoštvo poznatih imena iz svijeta manekenstva, ali i nekoliko novih lica koja će tek osvojiti svijet mode.


I ove sezone BIPA FASHION.HR će predstaviti najbolje od hrvatske mode pa će tako u pet dana ove modne priče svoje kolekcije pokazati eNVy room, Robert Sever, ELFS, Ivica Skoko, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Anamaria Ricov, Martina Budek, Krie Design, Marina Design u suradnji s brendom Ruke, Gala Marija Vrbanić, Morana Krklec i Ana Bogdan.


Prvi put na pisti BIPA FASHION.HR-a nastupit će i dobitnik prestižne nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll, koji se bira 1. listopada na najvećem natjecanju za mlade talente Portanova Fashion Incubator u Osijeku.


Uz uzbudljive modne revije, posjetitelji će imati priliku doživjeti ovu modnu priču na najrazličitije načine pa će tako prvi put biti predstavljen i FASHION.HR Community Wall, a za vrijeme najvažnijeg modnog tjedna u sezoni lansirat će se i Viber Chat te personalizirani stickeri koje je za FASHION.HR osmislila umjetnica Boo Boo Tannenbaum.Ivan Tandarić, Zoran Aragović, Gala Vrbanić, Robert Sever, Nikica Ivančević, Kristina Burja, Vjeko Franetović, Morana Krklec, Martina Budek, Ana Maria Ricov, Ivica Klarić i Ivica Skoko

Foto: PR

Objavljeno: 24.09.2016. u 13:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p