HRVATSKA MODA

Nives Celzijus u novoj kampanji Zorana Aragovića

BiteMyStyle stil odlično joj stoji! 

Vojnički uzorak i zagasite boje bile su glavna inspiracija modnog dizajnera Zorana Aragovića za njegovu aktualnu kolekciju, simboličnog naziva War(m).

 
BiteMyStyle modna igra povezala je zanimljive uzorke i boje poput smeđe, tamnoplave i ljubičaste na prepoznatljiv način ovog dizajnera. Nit vodilja cijele kolekcije je pokazati kako i military estetika može biti romantična i ženstvena. Zaštitno lice kampanje je pjevačica Nives Celzijus, koja je po mišljenju Zorana Aragovića utjelovljenje upravo te ženstvenosti i seksepila, koji u kontrastu s grubom i pomalo "dječačkom" odjećom, daje savršeni spoj.
 

"Nives smo odlučili prikazati na jedan potpuno drugačiji način od onog na koji smo navikli, dok smo frizurom i make up-om htjeli dočarati dojam starog Hollywooda. Drago mi je što se Nives odlično osjećala u mojim kreacijama i što je pristala na ovakav svojevrstan izazov i za nju i za mene," rekao je Zoran.

Posebno za ovu priliku, dizajner je osmislio glamuroznu večernju haljinu, koristeći sve elemente kolekcije, s naglaskom na siluetu.

   
   
    
      
 
 
 
 
Foto: Šime Eškinja 
Model: Nives Celzijus
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska
MUA: Sanja Agić
Asistentica make up-a: Lidija Zorić
Objavljeno: 01.12.2015. u 14:08

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p