HRVATSKA MODA

Proljetna kolekcija Marine Design s dodatkom neočekivanih boja

Nova kolekcija dizajnerice na BIPA FASHION.HR-u

Uvijek posebna, drugačija i svoja, dizajnerica Marina Obradović, koja kreira pod imenom Marina Design, sinoć je pred zagrebačkom publikom BIPA FASHION.HR-a predstavila svoju novu kolekciju namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2017.

Dizajnerica se inače drži tamnog kolorita, a drugačije nije bilo niti sa njezinom zadnjom kolekcijom - u fokusu su i dalje bile ne-boje poput crne, bijele i sive, no poseban je dašak proljeća u kolekciju unešen infuzijom boja koje se pojavljuju prvenstveno u printu, u ponekom detalju koji proviruje ili pak na torbicama i vrlo neobičnim cipelama koje su nedvojbeno privlačile pažnju gledatelja. Marinina je proljetna kolekcija prije svega vrlo nosiva, a dizajnerica se u sebi svojstvenom stilu poigrala krojevima, formama i siluetama. Ovoga je puta to istraživanje dizajnerica izvela nešto suptilnije pa smo u konačnici dobili odjevne statement komade u kojima će se pronaći mnoge žene koje vole ponešto pomaknutije dnevne outfite koji su unatoč tome izrazito nosivi. 

Dizajnerica je veliku pažnju posvetila upravo pintevima kojima je ukrasila svoje topove, a koji variraju od crno-bijelih do onih veselih, zamjetnih i šarenih. Kolekcijom se protežu odjevni predmeti poput haljina različitih modela i dužina, hlača, suknji, majica i elegantnih kombinezona, a dojam koji kolekcija odašilje je neopterećenost, ležernost, pa čak i jednostavnost koja se čini nekako proljetnom i opuštajućom. Moramo priznati kako nas je Marina sve iznenadila svojom modnom vizijom proljeća, te kako je tu promjenu publika izrazito dobro prihvatila! 

Tina Lončar
Foto: Matej Grgić
Video: VTS Video Production


Sve komade iz kolekcije pogledajte u galeriji:

Objavljeno: 02.04.2017. u 09:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p