HRVATSKA MODA

Nova BallRoom kampanja koja će se svidjeti svim mladenkama

 
The BallRoom Croatia, agencija za organizaciju vjenčanja nastavlja punom parom osvajati srca budućih mladenaca. U svom već prepoznatljivom bajkovitom stilu, BallRoom je čvrsto odlučio opravdati titulu jedne od naših najpopularnijih agencija za organizaciju vjenčanja, te su još jednom pokazali da njihove showroom kampanje imaju tendenciju postati tradicijom. Za tu prigodu, nakon Ecije Ivušić i Antonije Mišure, prvi put u ulozi modela u Hrvatskoj, ulogu mladenke na jedan dan preuzela je prekrasna Milica Mihajlović.
 
Atraktivna Milica odradila je snimanje BallRoom mladenke u visoko estetiziranom prostoru The BallRoom showrooma. Pod dirigentskom palicom vlasnice i organizatorice vjenčanja Vedrane Marić te pred objektivom dokazanog modnog fotografa s pariškom adresom Šime Eškinje, Milica je naprosto zablistala u bajkovitoj atmosferi prostora BallRooma noseći prekrasne vjenčanice koje su dio asortimana i ponude samog showrooma, a također je blistala u raskošnim haljinama renomiranog modnog dvojca ELFS, koje su joj stajale kao salivene.
  
Za cjelokupni dojam mladenke na snimanju pobrinuli su se Roman Milas iz Renata Kerastase frizerskog salona koji je bio zadužen za frizure te vizažistica Simona Antonović za besprijekoran make up. Milica je pokazala svoju ženstvenu stranu u ulozi atraktivne BallRoom mladenke, cijeli tim se složio da se Milica prirodno i sa stilom uživjela u ovu posebnu ulogu o kojoj svaka žena, uz poneku iznimku, sanja još kao djevojčica, a opet u maniri profesionalne manekenke koja je pred objektivom na svome terenu – opušteno i s lakoćom.
  
 
Ima li za Milicu u ovoj uspješno odrađenoj kampanji neke simbolike, ostaje za vidjeti u budućnosti. Milici je tim poželio sreću u novim životnim koracima te joj je zaželio da s jednakom lakoćom i ljepotom, kako je odradila ovo snimanje, uživa u svom posebnom danu kada, i ako, se dogodi. Vama prepuštamo da uživate u našoj novoj kampanji i prekrasnoj Milici!
  
A da BallRoom Croatia već suvereno korača i djeluje teritorijem u domeni organizacije vjenčanja, dokazuju mnogobrojni “najljepši dani” koje su do sada imali priliku organizirati I osmisliti i to ne samo na hrvatskom, već i na europskom tlu. Vjenčanja su do sada organizirali i u Austriji, Bosni i Hercegovini i Italiji, a jedan od projekata kojim se vlasnica Vedrana Marić najviše ponosi je cjelokupno uređenje seta na snimanju najnovijeg u serijalu filmova o James Bond-u, filmu Spectre, koji se snimao i čiji je set jednim dijelom bio smješten u našoj Istri.
 
  
Cijeli tim sa seta kao i atraktivna Milica nisu krili oduševljenje uređenjem The BallRoom showrooma,već poznatog po vlastitim maštovitim dekoracijama i tematskim vjenčanjima. Svi dekorativni detalji su unikatni, prilagođeni želji klijenata i ručno izrađeni.
   
 
„Svatko od nas je poseban. S tim stavom pristupamo i svakom našem projektu. Želimo da vjenčanje koje radimo bude drukčije i unikatno, da se u prostoru osjeti karakter, želja i osobnost mladenaca. Od jednostavne, elegantne pa do bogate, raskošne teme, sve ovisi o ukusu klijenta. Zato svakome pristupamo individualno– želimo da se mladenci osjećaju ugodno. Nastojimo ih rasteretiti svih briga da u potpunosti mogu uživati u stvaranju njihovog najbitnijeg dana“, rekla je Vedrana Marić, direktorica BallRoom Croatia.
 
  
BallRoom Croatia nudi kompletnu uslugu planiranja, organizacije i stručnog vođenja vjenčanja. Od idejnog rješenja, odabira savršenog prostora, koncepta dizajna i dekoracije, odabira cateringa, dizajna pozivnica, aranžiranja cvijeća i odabira glazbe do finalne organizacije same svečanosti vjenčanja – razrađeno do najsitnijih detalja.
 
Foto: Šime Eškinja
Objavljeno: 21.03.2016. u 10:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p