HRVATSKA MODA

Nova eNVy room kolekcija vjenčanica obara s nogu

Inspirirajte se novim bridal lookbookom poznatog dvojca
eNVy room
P
oznati dizajnerski dvojac eNVy room snimio je bridal lookbook u prekrasnom ambijentu svog showrooma, prilikom nedavnog predstavljanja nove kolekcije vjenčanica. Elegancija, preciznost izrade i dašak luksuza osnovne su značajke kolekcije koja će zasigurno izazvati pažnju budućih mladenki.


Nova bridal kolekcija nudi mnogo noviteta. Dizajneri su predstavili nove varijante just married ležernih modela, te modele koji su podložni transformaciji za mladenke koje žele drugačiju, modernu varijantu vjenčane haljine koja skidanjem raskošne suknje od tila postaje elegantni kombinezon. Izbor čipke i kolorita također je osvježenje za eNVy room koji se u novoj kolekciji fokusirao na modele u nude nijansama, no, ono što će se svidjeti svim njihovim obožavateljicama je mogućnost da svoj custom made model dobiju u ivory ili bijeloj boji. Osim romantičnih i elegantnih haljina, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević za mladenke su pripremili cijeli niz modela među kojima mogu birati kombinacije za svoj poseban dan. Tu su kompleti, t-shirtevi, suknje raznih dužina i kombinezoni koji su postali njihov zaštitni znak, ne samo na red carpet izdanjima nego, sve češće, i na vjenčanjima.

eNVy room
eNVy room
eNVy room
eNVy room
Lica lookbooka nove eNVy room kolekcije vjenčanica manekenke su modne agencije Talia model, za bridal makeup bila je zadužena Sanja Agić, dok se za prekrasne frizure pobrinula Draška Topić.

Dizajneri iz eNVy rooma naglašavaju kako im je i dalje prioritet da prodajne cijene vjenčanica ne prelaze cijene najmova boljih salona vjenčanica, te da haljine budu udobne i lagane za nošenje kako bi neometano plesali cijelu noć.

eNVy room
eNVy room
eNVy room
Kolekcije u eNVy room showroomu mogu se pogledati uz prethodnu rezervaciju termina na broj telefona 099 2322 939, a eNVy room možete pratiti na službenoj internet stranici ili putem Facebook profila, kao i na Instagramu.

eNVy room
eNVy room
eNVy room
eNVy room
eNVy room
eNVy room
eNVy room
eNVy room
eNVy room
eNVy room

Foto: PR
Objavljeno: 13.02.2017. u 13:27

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p