HRVATSKA MODA

Nova Hippy Garden kolekcija kao hommage ženskoj senzulanosti i ljepoti

Jednostavana, sofisticirana i senzualana image kampanja modnog brenda
Hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio je novu kampanju koja njeguje iskonski dizajnerski kod koji po kojima je isti i prepoznatljiv. "Krojni identitet nove kolekcije izgleda kao da je mogao nastati danas kao i prije dvadeset godina, ne zato što je bezvremen, nego jer posjeduje autentičnu svježinu, referencijalnu osobnost i neposrednost.”– dizajnerica Đurđica Vorkapić otvoreno ističe ove činjenice kao bitno formativno iskustvo dosadašnja stvaralaštva brenda.

U tom smislu, kolekcija nam rasvjetljava kako nju kao osobu i dizajnericu, tako i cijelu razvojnu tendenciju brenda Hippy Garden. Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru. Kontura mantila je pročišćena,a sastoji se od niza krojnih dijelova s dekoriranim ukrasnim šavovima, poput krajnje pojednostavljene forme muške mantil-jakne. Ženstvenu auru, osjet ugode i ravnoteže prožet je skladom crne i crvene boje te minimalističkim oblicima otisnutim na tkanini.Haljine sežu do koljena i tvore neodoljivu kompaktnu cjelinu.

Pri izradi ravnih krojnih linija odabir skuba materijala je odličan izbor, a kod ovog midi kombinezona je to ujedno i idealno rješenje gdje oblik i volumen slijede svojstvena konstruktivna načela. Kombinezon u zelenoj boji njeguje ideju osobnog stila i individualnosti, a precizno povezani prošivi čine kompletan i zaokružen stilski dojam.

Kolekcija započinje ljupko, šarmantno i s laganom retro notom, a završava u kreacijama suvremenog karaktera u kojima se poigrava krojevima i siluetama. Jedan od ključnih elemenata i detalja nove kolekcije su diskretne ravne linije – istovremeno neočekivani, ali i savršeni dodatak haljinama, košuljama, kombinezonima i jaknama, su plisirani umetci prepoznatljive Hippy Garden estetike.Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u HIPPY GARDEN trgovini na adresi Masarykova 5, a sve novitete iz ponude brenda potražite i na Instagram profilu.

Foto: Šime Eškinja
Make up/Hair: Sanja Agić
Model: Lea Tomić, Relatum Agency
Kreativno vodstvo: Đurđica Vorkapić

Objavljeno: 15.10.2021. u 09:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p