HRVATSKA MODA

Čarobna kampanja brenda Dott kroz objektiv Glorije Lizde

Kolekcija za proljeće/ljeto

Katarina Bilan, dizajnerica branda Dott, novom kampanjom Nameless ostavila nas je bez daha. Već prvi pogled na fotografije ostavlja snažan dojam i zasigurno nas neće ostaviti ravnodušnim. Dizajnerica u suradnji s fotografkinjom Glorijom Lizde, poznatoj po svom istančanom i predivno neobičnom senzibilitetu kao i posebnom pristupu obrade fotografija, ostvaruje i više no uspješnu suradnju kojim nastaje dinamičan i snažan koncept pod nazivom Nameless

Dizajnerica kolekciju zamišlja kao izrazito ženstvenu i romantičnu. Katarina koristi isključivo prirodne materijale kao što su pamuk, lan i viskoza te nam za ovu sezonu predstavlja predivne lepršave modele maksimalne udobnosti u kojima ćete sigurno biti zapaženi. Crveni komplet naprosto oduševljava, lagane bluze s procijepima na ramenima su prava ljetna poslastica dok kombinezoni i haljine s volanom koji se sramežljivo spušta na ramena izazivaju poput najslađe Lolite. Katarina ne štedi na materijalima i poigrava se s konstrukcijom punog kruga i širokih zvonolikih rukava te u svoje odjevne predmete unosi posebnu dinamiku koja se vidi i osjeti svakim pokretom.


Kolekcija je dostupna u Designer store-u Krug, u Splitu u Nepotovoj ulici, a uskoro ćete je moći kupiti i putem njihovog službenog web shopa https://www.krugstore.com/.

Foto: Glorija Lizde
Objavljeno: 29.05.2018. u 13:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p