HRVATSKA MODA

Izvrsne nove torbice s potpisom domaće dizajnerice

Dizajnerica Sanja Hrgović predstavila je novu kampanju 

ARTelEGO torbe, već otprije poznate po unikatnom dizajnu i ručnoj izradi, ponovno otvaraju vrata svoje modne estetike kroz novu kampanju imena TRIPTYCH CONTOUR. 

Kulisa za snimanje ove modne priče bio je jedan od jarunskih otoka, dok su za zaštitna lica kampanje odabrane Luna Valas i Tea Kramer (Talia model). Za fotografije je zaslužan Zvonimir Ferina, a make up potpisuje Kasandra Draganić. Ovu kolekciju čini multifunkcionalan model torbe koja se može nositi na tri načina; na ramenu, kao ruksak i otvorenih/zatvorenih bočnih strana. Dolazi u pet različitih kombinacija boja inspiriranih make up trendovima koji su bezvremenski.


Materijali koji su prepoznatljiva nit vodilja ovog brenda su umjetna koža visoke kvalitete, raznih tekstura i pažljivo birane tkanine koje, osim svojim otpornim svojstvima neodoljivo podsjećaju na brušenu kožu. Metalni detalji koji su neizostavni dio svake ARTelEGO torbe, čine ovaj dizajn kompletnim. Pastelic, RedBlush, Contour, Bronze i Smokey modeli torbi mogu se pogledati i kupiti preko ARTelEGO službene Facebook stranice i Instagram profila, a u izradi je i webshop.
Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 14.06.2018. u 11:53

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p