HRVATSKA MODA

Nova kampanja kolekcije TWO by KLISAB

Sjajna modna priča Tomislava Kliškinića i Marka Šabarića

Klisab 
Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, diajneri koji su nakon pobjede na Portanova Fashion Incubatoru debitirali s kolekcijom TWO, za istu lansiraju kampanju i dodaju novo ime brenda - KLISAB.

Hvaljena kolekcija TWO Tomislava Kliškinića i Marka Šabarića dobila je i službene vizuale koje ovaj zanimljivi hrvatski modni duo od sada potpisuju s KLISAB.
 
 
"Za novi naziv brenda odlučili smo se jer je naša odjeća zaživjela samostalno i ne treba naša vlastita imena u prvom planu. Zapravo je vrlo zanimljivo pratiti kako odjeća koju smo mi dizajnirali brzo i lako prestaje biti našom, već kroz osobne stylinge dobiva vlastito značenje koje niti možemo niti želimo kontrolirati. Nema većeg zadovoljstva nego kad kao dizajneri nekome omogućimo da kroz odjeću izrazi vlastitu osobnost, a s KLISAB odjećom je to slučaj bilo da se nosi na ulici ili na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu", objašnjavaju KLISAB.
 
Klisab
Kampanja TWO zaključak je koncepta druge kolekcije u kojoj je proveden čitav niz spojeva dvojnosti. Uniseks odjeća koju nose muški i ženski model odabrani zbog izuzetne sličnosti naglašava versatilnost KLISAB dizajna, kao što je dvojak i izbor tehnika kojima su dovršavali odjeću. Naime, kolekcija TWO je šivana strojno, ali i oslikavana ručno prskanjem boje koja na kampanji kapa s ruku modela. Ta više umjetnička negoli dizajnerska praksa dobro pokazuje kako KLISAB rade nosivu pret a porter modu promišljenu na konceptualan način.

Minimalizam s pomakom, kruti krojevi s pokretom u samo dvije kolekcije postavili su KLISAB kao aktivne i zapravo najzanimljivije nove agense u hrvatskoj modi, a posljednji vizuali kolekcije TWO to dodatno potvrđuju.
 
Klisab 
Klisab 
Klisab 
Klisab 
Klisab 
Autorski tim kampanje čine Jure Perišić, modeli Ivona Bevanda (Talia Model) i Matija Pjatakov (Surreal Management), šminku potpisuje Petra Sever, a kosu Branka Trohar uz asistenticu Jelenu Brnić, Boye by BBK.

Objavljeno: 08.06.2015. u 13:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p