HRVATSKA MODA

Nova kampanja Zorana Aragovića

Vizuali kolekcije PASTelle za proljeće/ljeto 2015.
Zoran Aragović 
Kolekcija PASTelle za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2015., kojom je Zoran Aragović oduševio modnu publiku na prošlom BIPA Fashion.hr-u, dobila je pripadajuću kampanju čije vizuale potpisuje talentirana fotografkinja Karmen Poznić.

Makar se ovoga puta odmaknuo od svoje prepoznatljive estetike, Zoran Aragović je ponovo pokupio samo najbolje kritike, a uspjeh kolekcije želio je zaokružiti i pripadajućom kampanjom. Na tragu glavne ideje kolekcije koja spaja nježne sladoledne nijanse s pomalo grubim tkaninama, tako je i odabir lokacije za snimanje pao na sirovo industrijsko okruženje s puno cijevi, metala i urušenih zidova baš kako bi sva nježnost kolorističke palete još više došla do izražaja.
 
Zoran Aragović
 
Smatram da su kampanje iznimno bitne za imidž brenda jer u nekoliko fotografija prikažeš temu, estetiku i dominante odjevne komade same kolekcije. Snimanje kampanje je uvijek zanimljivo pogotovo kada je dobra ekipa i kada kampanja ima dobru priču,” rekao nam je popularni dizajner.
 
Fotografije su djelo Karmen Poznić, irokez frizure u zrak je podigla Katica Topčić, a šminku potpisuje Ivana Bilandžija Billy, dok se u glavnim ulogama kampanje nalaze modeli Lucija i Ivona, uzdanice agencije Talia.
 
Zoran Aragović
 
Ovaj su nam puta brige zadavale frizure koje potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy obzirom da su dosta teške i velike. Stvarno se divim Luciji i Ivoni koje su ulogu modela zaista obavile odlično unatoč „teškim“ glavama, a i pogledi prolaznika i njihovi komentari često budu zanimljivi, pogotovo kada se zaustavljaju i fotkaju scene snimanja. I ovaj puta je ekipa bila odlična i vladala je pozitivna energija što je najbitnije jer tada je i dobar rezultat neizostavan,” otkrio nam je Zoran.
 
Zoran Aragović 
Zoran Aragović 
Zoran Aragović 
Zoran Aragović 
Zoran Aragović 
T. L.
Objavljeno: 06.05.2015. u 15:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p