HRVATSKA MODA

Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović vodi na putovanje u prošlost

Aleksandra Dojčinovć na BIPA FASHION.HR-u

Aleksandra Dojčinović 
 Aleksandra Dojčinović svoju novu kolekciju predstavlja pod pokroviteljstvom Opela na nadolazećem BIPA FASHION.HR-u u petak, 20. ožujka. Suradnja ova dva poznata imena nije novost, a šestogodišnja suradnja Opela i BIPA FASHION.HR-a dokaz je kvalitete i snage najvećeg modnog događaja u regiji.
 
„Velika mi je čast to što sam, osim što nas, istina, veže lijepa i dugogodišnja poslovna suradnja, kao ambasadorica Opela za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu stala uz bok Claudiji Schiffer i Karlu Lagerfeldu, koji te uloge obnašaju na svjetskoj razini. Zanimljivo je da nam je moda svima poveznica, što je samo još jedan dokaz da je Opel tvrtka sa stilom“, izjavila je ususret reviji Aleksandra Dojčinović.
 
Aleksandra Dojčinović 
Nova kolekcija, na kojoj popularna dizajnerica marljivo radi kako bi sve bilo spremno za jednu od najzanimljivijih revija sezone, bit će još jedna prepoznatljiva Lei Lou priča, ali i ovaj put s malim pomakom. Osim što će modeli biti napravljeni s puno čipke, u divnim nijansama svijetlo plave, boje vina i, omiljenim Aleksandrinim puderastim tonovima, neizostavnim u proljeće, ovaj put Lei Lou žena se vraća u sedamdesete godine prošlog stoljeća.
 
Aleksandra Dojčinović 
Tako će revija Aleksandre Dojčinović mnoge odvesti na daleko putovanje u prošlost dok dizajnerski osvježena nova Corsa nudi udobno i sigurno putovanje. S blago promijenjenim dimenzijama, koje su je učinile još atraktivnijom i dinamičnijom, kao malo koji konkurent nova Corsa oduševljava pomno osmišljenim i uređenim interijerom gdje su korišteni visokokvalitetni materijali ugodni oku i na dodir.

Aleksandra Dojčinović
 
Baš kao materijali u Lei Lou kolekciji, koji će se moći vidjeti na reviji 20. ožujka u sklopu BIPA FASHION.HR-a u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.
 
Aleksandra Dojčinović
Foto: PR
Objavljeno: 10.03.2015. u 10:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p