HRVATSKA MODA

Nova kolekcija domaćeg brenda u kojoj ćete sigurno pronaći nešto za sebe!

Robert Sever predstavlja novu resort kolekciju „Jadranka“

Za vruće dane koji su nas iznenadno zatekli, iz poznatog hrvatskog pret a porter branda stiže kolekcija s preko 200 artikla i sa 100 novih vizuala koji prate ovu kolekciju. Vizuali su snimani na lokacijama malog dalmatinskog sela Šilježetarica. Idiličan morski krajolik zajedno s Velebitom postali su savršena kulisa za ovu kampanju kojom Sever želi prikazati snagu, slobodu i hrabrost žena koje su njegova vječna inspiracija.

„Ovo doba godine idealno je za modne i stilske igre- svi se volimo više presvlačiti a da pritom ne zanemarujemo udobnost koja je upravo u vrućim ljetnim danima i noćima i više nego dobrodošla. Naš prepoznatljiv stilski smjer branda čini suvremena odjeća s romantičnim i ženstvenim bezvremenskim detaljima. Taj smo smjer poentirali kroz igru printova i boja te ovu priču zaokružili upravo tim pristupom .Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg branda.Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno , opušteno i sigurno u sebe i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovog ljeta “ –ističe Robert Sever.

Vrlo elaborirana i raskošna kolekcija dolazi u preko 200 novih artikala s čak 100 total lookova, koji su vizualna igra različitim temama i inspiracijama – od boja Afrike, floralnih printova 70ih, color blockinga, patchworka Cijela kolekcija, svaki odjevni predmet kao i modni dodaci jasan su pokazatelj RS estetike koja je uvijek izrazito ženstvena, suvremena i jednostavna za nošenje. Pri izboru materijala dizajner se uvijek povodi željom da se žene u njegovoj odjeći osjećaju posebno i udobno pa je tako za ovo ljeto izabrao kombinacije pamuka, lana, viskoze, te lepršave chiffone.

Kolekcija je oplemenjena nakitom i krunama od staklenih kristala i poludragog kamenja koje izrađuje Slobodan Velicki, a za torbe je i ovaj  put bila zadužena Vlatka Hlišć sa svojim brandom "Knot why not" koja je makrame tehnikom isplela torbe od ručno bojane i izbjeljivane pamučno-viskozne špage, koje se savršeno uklapaju u senzualan i blago boho stil kolekcije.


"Osim lokacije, za ovu priču izabrali smo i vrlo specifičan casting- naime htjeli smo odjeću prikazati na ženama različitih konfekcijskih veličina, različitih proporcija i fizionomije te različitih godina. Presretan sam da su pred moju kameru smjelo stale snažne osobnosti i energije ovako divnih žena, posebno gospođa Milka, koja je sa svojih ponosnih 79 godina moj najstariji model"- ističe Robert Sever

Foto: Robert Sever
Modeli: Ana Stanković, Lara Dulić, Lucija Slivar, Anđela Fržop,Vlatka Hlišć, Milka Anić
Produkcija i organizacija : Slobodan Velicki
Make up: Marko Tolić i Lucija Slivar
Kosa: Kuća četki
Objavljeno: 24.06.2021. u 10:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p