HRVATSKA MODA

Nova kolekcija iz radionice Ljupke Gojić Mikić

Jolie Petite ljeto 2013.

Jolie Petite brand koji je osnovala jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki Ljupka Gojić Mikić, za ljeto 2013. predlaže obilje zaigranih motiva koji su postali zaštitni znak ovog branda.

Tako je jedan od ključnih komada za vruće ljetne dane model "Laura" koji ujedinjuje vječno klasične mornarske prugice s romantičnim francuskim rukavima od čipke. Upravo prugice dominiraju novom kolekcijom koja prije svega želi omogućiti maksimalnu udobnost zahvaljujući fleksibilnim krojevima i prozračnim materijalima.

Retro detalji kao što su uzorci na točkice i decentni volani, elementi su koji su zaštitni znak Jolie Petite by Ljupka Gojić kolekcija stoga se očekivano pojavljuju u ljetnom izdanju ove modne vizije.

Povodom lansiranja ljetne kolekcije branda Jolie Petite, Ljupka Gojić-Mikić izjavila je: "Fokus nastavljamo graditi na unikatnoj zaigranosti Jolie Petitea koja ima sada već itekako prepoznatljiv modni potpis. Volimo se poigravati sa poznatim uzorcima koje onda transformiramo u našem duhu. Kolekcija obiluje retro atmosferom romantičnog prizvuka dok se posebno trudimo pružiti što veću udobnost i funkcionalnost ženskoj silueti."

Tradicionalno zaštitno lice kolekcije je Sanela Seferagić iz agencije Midikenn, fotografije potpisuje Jelena Balić dok je za make-up zaslužna Ivana Zečić.

Objavljeno: 30.04.2013. u 10:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p