HRVATSKA MODA

Nova kolekcija kultnog domaćeg brenda koju ćete obožavati!

Zakoračite u novo godišnje doba s novim parom Startas tenisica

Na obali Dunava, u Vukovaru, čarolija ručne izrade „Startas“ tenisica se nastavlja. Naši djelatnici u proizvodnji učinili su sve kako bi naša zajednička Startas kolekcija bila na vrijeme dovršena i kako bi bila dostupna za narudžbu putem webshopa. Pritom se još uvijek koristimo samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade, a za svaki par tenisica potreban je jedan sat!

Predstavljamo vam dvanaest novih, neodoljivih modela nove Startas kolekcije proljeće/ljeto 2020. Startas tenisice dio su avanture zvane život mnogih generacija, a ovogodišnja kolekcija je posebna jer smo ju birali zajedno. Od predloženih raznih motiva, upravo ste vi naši dragi prijatelji odabrali ovih dvanaest proljetnih modela.Modeli koji će osvojiti vaša srca su: Verde Tropico (ženski, muški, dječji), Pivce za živce – crni (ženski, muški), Badminton (ženski, dječji), Cvjetne 80te (ženski, dječji), Noćni koralj (ženski), Back to black (muški), Srce od ribe (ženski), Latica (ženski), Pivce za živce – bordo (ženski), Artičoka (ženski), Nafrizirani (ženski) i Almost black (ženski).


Svi modeli su dostupni na našem webshopu, a u prvom proljetnom vikendu iskoristite popust od čak 20% i mogućnost besplatne dostave za cijelu Hrvatsku! 

Foto: PR
Modeli: Martina Heged, Antonija Tavić i Dino Oliš
Make up: Jelena Tufeković
Odjeća: Butik Mistique, Osijek
Objavljeno: 20.03.2020. u 11:23
Tagovi: Startas, borovo, tenisice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p