HRVATSKA MODA

Nova kolekcija domaćeg brenda koja je već oduševila cijeli svijet

Sjajni muški statement komadi!

Renowned L.A. je streetwear brend koji utjelovljuje koncept američkog sna, koristeći svjetlo i tamu kako bi predstavili kontrastna iskustva koja dolaze s postizanjem uspjeha. Renowned u svakoj kolekciji provodi dijalog i istražuje ideje koje utječu na našu kulturu.

Brend svojim pristupom ka modnoj industriji poštuje suvremenu kulturu, a istovremeno prati visoke standarde kvalitete u industriji. Renowned L.A. je dobio osvrt na svoj dosadašnji rad, novu kolekciju i način na koji se prilagodio globalnoj modnoj industriji od strane FORBES magazina te WWD - Women's Wear Daily.

“Kroz kolekciju SHADOWS SS19 koristimo kontrastne boje i grafike kako bismo pokazali unutarnju borbu između snova i stvarnosti. Motiv vuka u kolekciji predstavlja glad i surovu realnost ka postizanju ciljeva i snova. Suprotno tome, grafike izlazećeg sunca i sjenke ilustriraju svjetliji pogled ka budućnosti.” Kaže osnivač John Dean i kreativni direktor Duje Stojak. “Željeli smo stvoriti kolekciju koja je kulturno aktualna - ali i ukorijenjena u američkoj povijesti i samoj ideji koja stoji iza fraze američkog sna.“"Svjetlo ne može postojati bez mraka", kaže Dean. „Bilo da su društvene, političke ili unutarnje, biti će prepreka koje će vam blokirati put do uspjeha. "SHADOWS" se odnosi na suočavanje s tim preprekama, pronalaženje unutarnje snage da se prevladaju i manifestiraju na drugoj strani. Vraćamo ljudima koje je svijet zaboravio.“

Foto: PR
Objavljeno: 01.04.2019. u 10:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p