HRVATSKA MODA

Nova kolekcija omiljenog domaćeg branda nakita

Little Wonder predstavlja „Hidden Lines“
Nova zimska kolekcija brenda Little Wonder 
Nova kolekcija Hidden lines dizajnerice Selme Štrkljević Mravak sastoji se od ogrlica, naušnica i narukvica od najfinije brušene ovčje nape, mesinga, poludragog kamenja i pozlaćenog srebra. Kolekcijom dominiraju četiri boje modra, siva, bež i ciklama.
 
Little Wonder
Little Wonder
 
Novitet kolekcije su pomične ogrlice i narukvice bez kopčanja te statement naušnice koje se mogu nositi u paru ili zasebno. Ogrlice otvorenog tipa mogu se modelirati na više načina te se po potrebi mogu nositi i kao narukvice.
 
Little Wonder
Little Wonder
Dizajnerica i ovog puta ostaje vjerna koži koju kombinira uz ručno rezani i galvanizirani mesing. U kolekciji su korišteni gorski kristal, rozenkvarc, mjesečev kamen, mahovinasti ahat i malahit. Inspiracija kolekcije Hidden Lines su sazviježđa, točnije skrivene linije koje spajaju zvijezde i tako tvore zanimljive geometrijske oblike koje je dizajnerica utjelovila pomoću mesinga i poludragog kamenja.
      
Little WonderLittle Wonder
 
Tako u pojedinim ogrlicama i naušnicama vidimo dijelove nekih od najpoznatijih sazviježda.  Kampanja je nastala u produkciji Kino Kluba Split, fotografije potpisuje Alma Štrkljević pred čiji je objektiv stala poznata hrvatska manekenka Anita Lijić iz agencije Talia dok je za make-up zaslužna Katja Filipović.

M.D.
Foto: Alma Štrkljević
Objavljeno: 05.01.2015. u 14:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p