HRVATSKA MODA

Nova kolekcija Roberta Severa uljepšat će prvi dan jeseni

Na prvi dan jeseni poznati hrvatski brend donosi novu kolekciju pod imenom „VASILISA “

Ovu pret-a-porter kolekciju čini četrdeset odjevnih kombinacija koje su kao i uvijek kompletirane nakitom i modnim detaljima u total look. Lookbook nove kolekcije vrlo je suvremenih, jednostavnih i pristupačnih vizuala, te tako brand nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Profinjena, ženstvena, ležerna i chic odjeća stvorena je za prve jesenske dane – od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske i posebne prigode.

"Ova kolekcija je po mnogočemu posebna za mene osobno, ali i za sam rad branda. Prije svega još je jedna kolekcija u godini kojom slavimo punoljetnost branda, a koju smo proslavili tako što smo pokrenuli u potpunosti proizvodnju unutar branda. Svaki odjevni komad je detaljno dizajniran i osmišljen, i izrađen u tradiciji koju nalaže zanat. Osim toga ova kolekcija je i svojevrsna okosnica nastavka rada branda. Naime, u budućnosti nećemo raditi sezonske kolekcije kao što je to bio slučaj do sada, nego ćemo konstantno stvarati nove artikle i plasirati ih na tjednoj, odnosno mjesečnoj bazi. Upravo zbog potreba klijenata želimo uvijek imati ponudu zanimljivom i svježom." - kaže Robert Sever.U ovoj kolekciji koristili smo široku paletu materijala, od nježne čipke, vune i pamuka, preko stonewashed jeansa pa sve do mekanog baršuna i brokata. Lepršave brušene viskoze koristimo s detaljima našivene čipke u raskošne kreacije. Od modnih dodataka predstavljamo novu seriju kruna, kao i nove varijante naših poznatih kapa 'Moskovljanka' koja je ovog puta izrađena od vunenog materijala.

"Nastavno na stilski smjer branda, suvremenu odjeću s romantičnim i ženstvenim detaljima, izradili smo ovu kolekciju koja ženama - osim estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranja, tako da je njena uloga prije svega praktična. Ovaj tip kolekcije idealan je u prijelaznim danima kada želimo i dalje zadržati ležernost a pritom svoj dnevni look oplemeniti jesenskim bojama i tonovima.“ –ističe Robert Sever.U ulozi zaštitnih lica nalaze se muze Robert Sever branda Iva Marušić kao i Ana Stanković , iz Talia models. Cjelokupni styling LookBooka zaokružen je obućom iz 'Högl' asortimana. Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu Vlaška 78!

Fotografije i styling: Sever Velicki Studio
Modeli: Iva Marušić i Ana Stanković
Objavljeno: 23.09.2019. u 09:36

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p