HRVATSKA MODA

Nova kolekcija torbi Roberta Severa

Nova kolekcija dizajnerskog brenda za Karlu predstavlja luksuzne i sofisticirane torbe

 Robert Sever
 
Tradicionalno Robert Sever brend predstavlja kampanju za liniju torbi koje se ekskluzivno mogu pronaći u lancu trgovina Karla diljem Hrvatske. Radi se o već poznatim modelima torbi, Marija, Karla i Gala, koje u novom ruhu odaju refiniranost i bezvremensku sofisticiranost, a to je izuzetno bitna dizajnerska crta Robert Sever branda.
 
Nova kolekcija apsolutno oduzima dah, te nas uvodi u luksuz blagdana koji su pred nama. Zaštitno lice kuće Robert Sever, predivna Iva Marušić, ponovo je transformirana, ovoga puta u glamuroznu divu koja evocira zvijezde starog Hollywooda.
 
Limitirana edicija torbi od 50-tak artikala nastavlja suradnju s lancem trgovina Karla, koja već nekoliko sezona uspješno prodaje u svojim dućanima selekciju iz RS linija torbi. Torbe su napravljene od izuzetno luksuznih koža s otiskom reptila, posebno su dizajnirane i impregnirane da bi nošenjem još više dobivale na patinastom izgledu. Boje su pomno birane u širokoj paleti od puder roskaste do bordo crvene. Torbe su u kombinaciji boja ili jednobobojne, ukrašene dekorativnim kristalima od stakla, te zlatnim metalnim elementima kako bi dodatno naglasile rafiniranost i luksuz ovih artikala.

Robert Sever 
Vizualna priča inspirirana je fimskim referencama, od film noira pa sve do estetike Davida Lyncha, u kombinaciji sa pin up fotografijama iz četrdesetih, ali napravljenih kroz suvremenu prizmu.
 
„Ideja je bila prikazati torbu kao objekt žudnje koji gotovo da postaje fetiš, što torbica za mnoge žene i je. Ove sezone u Karli predstavljamo vrlo luksuzne i sofisticirane torbe čije nas predivne, duboke boje vizuala uvode u blagdansko vrijeme te sugeriraju naše torbice kao idealan poklon koji bi svaka žena voljela dobiti i imati. Naša suradnja s Karlom je već tradicija te uživamo u izradi ovih posebnih divnih izdanja naših torbica“, objasnio je Robert Sever.

Robert Sever  
Kreativni tim iza ovog projekta su fotograf Marko Grubišić, make up artist Saša Joković, styling i kosu potpisuje Robert Sever, asistent je Slobodan Velicki, a model, već tradicionalno zaštitno lice kuće Robert Sever - Iva Marušić iz Talia models.
 
Foto: Marko Grubišić
Objavljeno: 18.11.2015. u 10:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p