MODNI DODACI

Nova kolekcija torbica Ane Bacinger je vani. I opet izgleda WOW!

Little Fashion Paradise ima novu limitiranu kolekciju

Otkako je potkraj prošle godine izbacila svoju prvu limitiranu kolekciju ruksaka, naša poznata novinarka, stilistica i modna blogerica Ana Bacinger je u suradnji s majstorom Tomislavom Macanom, na krilima ogromnog uspjeha prve edicije, nastavila izbacivati nove kolekcije torbi. Svaka je kolekcija doživjela izniman uspjeh rasprodavši se u tren oka. 

Little Fashion Paradise ruksaci pojavili su se u mnogo boja, žutoj, crvenoj, nježnoj rozoj, klasičnoj crnoj, magenta ružičastoj, svijetlo plavoj... Svi su vrlo brzo pronašli svoje vlasnice, toliko brzo da se još nisu niti slegnuli svi novinski naslovi o Aninom izletu u dizajnerske vode. No, Ana i Tomislav ovoga su nas puta odlučili počastiti nešto drugačijoom modnom poslasticom. Radi se, naime, o novoj limitiranoj kolekciji kožnih torbi koja se sastoji od super popularnih shopper modela kao i torbicama oko struka, a torbe dolaze u nekoliko najomiljenijih boja. Naravno, kao i sve do sada, i ova kolekcija s potpisom naše poznate modne insajderice izgleda naprosto - WOW!

"Dimenzije naše shopper torbe su 35 cm x 26 cm x 10 cm što je čini idealnom poslovnom torbom u koju možete natrpati sve sitnice koje vam trebaju za radni dan. Kod osmišljavanja modela vodila sam se za čistom klasikom – željela sam torbu čistih linija koja će izgledati sjajno u našim veselim bojama. Kolekcija je jako limitirana i u ponudi imamo samo po četiri komada shopper torbe u svakoj boji (magenta, menta i puder). Cijena shopper modela iznosi 750 kuna", objasnila je Ana te dodala: "Belt bag je trendovski modni dodatak koji je postao neizostavan u svim kombinacijama. Dimenzije mu iznose 20 x 12 cm, a zamišljen je kao dodatna ili večernja torbica koja će začiniti svaki styling. Od boja možete birati između crvene, magente, mente i pudera – a u svakoj boji imamo samo po 5 komada. Cijena belt bag modela iznosi 500 kuna." Ako još uvijek, doduše, razmišljate o LFP ruksaku i na tom vas planu Ana planira obradovati jer novi modeli stižu već sredinom studenog.

Foto: Little Fashion Paradise
Objavljeno: 15.10.2018. u 12:55
Tagovi: Ana Bacinger, torba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p