HRVATSKA MODA

Nova LP design kolekcija elegantnija nego ikad

Dizajnerski komadi oduševili Beč, a uskoro će se naći i na hrvatskim policama

LP design

Hrvatski modni brend LP design snimio je novu modnu kampanju za aktualnu sezonu jesen/zima 2016/17. Nova kolekcija mlade dizajnerice Petre Lasić odiše elegantnošću, odlikuju je topli vuneni materijali i transparentne tkanine, a dizajnerica se i ovoga puta poigrala teksturama materijala, što je postao njezin svojevrsni potpis.

Vunene haljine i suknje u koje su vješto ukomponirani plisirani dijelovi, svakom komadu odjeće daju dinamiku, a naizgled jednostavni crni komadi obogaćeni su nizovima metalnih gumba koji se, različitim vezivanjem, vide ili se gube pod slojevima tkanine. Topli vuneni kaputi, osim što griju i lijepo izgledaju imaju i dvostruku namjenu – skidanjem rukava kaput postaje prsluk. Jesensko-zimskom kolekcijom prevladavaju sivi, zeleni, bordo te nježni puderasti tonovi, a sve je upotpunjeno nakitom od kože u crnoj, crvenoj i bijeloj boji.


Nova kolekcija već je oduševila Bečanke i Bečane gdje je dizajnerica premijerno prikazala svoje prve jesensko-zimske komade na poznatom modnom sajmu Fesch'markt na kojem iz sezone u sezonu kolekcije izlaže 200 internacionalnih dizajnera.

Cijelu LP design kolekciju možete pogledati na web stranici www.lpdesign-fashion.com kao i na Facebook stranici www.facebook.com/lpdesignhr. Kolekcija se već može razgledati i u LP design ateljeu u Radničkoj 18 te u Modnom kutku u Karlovcu, dok je LP design nakit dostupan i u zagrebačkoj trgovini Take me home u Tomićevoj 4.

Zaštitno lice LP design kampanje je Antonija Knežević iz agencije Talia Model, za fotografiju je zaslužan Zvonimir Ferina, a make up potpisuje Karla Zavalić.


Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 10.11.2016. u 09:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p