HRVATSKA MODA

Nova neobična kampanja brenda Little Wonder

Little Wonder predstavlja kolekciju „Timeless“

 

Nova kolekcija dizajnerice nakita Selme Štrkljević Mravak pod imenom „Timeless“ predstavlja nam svojevrsni presjek njezinog dosadašnjeg rada uz neke nove modele koji su zamišljeni kao bezvremenski komadi nakita.

Kolekcija se sastoji od ogrlica, narukvica i naušnica izrađenih od ručno rezanog, poliranog i galvaniziranog mesinga, oniksa, bijelog koralja, kože i pozlaćenog srebra. Boje koje dominiraju kolekcijom su crna, siva, bijela i zlatna. Kolekcija „Timeless“ moderan je spoj prošlosti i budućnosti.

Za kampanju je zaslužna mlada freelance grafička dizajnerica i ilustratorica Daria Čičmir koja živi i radi u Zagrebu. Pod pseudonimom Pepsiiguana, inspirirana svakodnevnim objektima, linijama, pseudostvarnostima, biljkama i odjećom transformira svoje misli u meditativne linije oblikovane u vizualno neodoljive ilustracije. Same ilustracije, osim sto estetski odražavaju svoju ljupkost su istovremeno uvod u neobičnu stvarnost koja je šarmanta, staložena i pomalo šašava. Pepsiiguana trenutno istražuje svijet digitalne ilustracije, a u budućnosti joj je želja eksperimentiranje s printevima i tekstilom.

U Darijinu neobičnu stvarnost savršeno se uklopio Little Wonder nakit te su njene neznane junakinje postale modeli za Triangle ogrlice i naušnice, duge Aztec ogrlice od mesinga, Drops naušnice i narukvice, itd.

Kolekciju ćete moći kupiti u Designer Storeu Krug u Splitu koji otvara svoja vrata ovu srijedu 23.3. u 11h u sklopu Full Moon Partya gdje ćete uz Little Wonder nakit moći kupiti i odjeću brandova Dott. i Chicks on Chic uz popust od 20%. Kolekciju ćete moći kupiti i u Prostoru u Rovinju i uskoro u Croatian Design Superstoreu i Dboxx Storeu u Zagrebu.

 
 
 
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 22.03.2016. u 10:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p