HRVATSKA MODA

Nova resort kolekcija brenda Robert Sever

Limitirana kolekcija "Sophia" 

Robert Sever 
ovom ljetnom razdoblju hrvatski pret-a-porter brend Robert Sever donosi pravu vruću modnu poslasticu. Riječ je o kampanji za novu resort kolekciju imena „Sophia“ poznatog branda. Kreativnu kampanju snimio je renomirani modni fotgoraf Marko Grubišić, a radi se o resort kolekciji za aktualnu sezonu. U ulozi zaštitnog lica po deveti put nalazi se muza Robert Sever brenda, mlada Iva Marušić.
 
Ovu mini pret-a-porter kolekciju čini desetak odjevnih kombinacija kompletiranih u total look. „Jako smo sretni što smo nakon nekoliko godina stanke ponovno stvorili vizuale u suradnji sa Markom, koji potpisuje neke od kampanja sa samih početaka našeg branda. Njegovo oko za modnim prikazom siluete, kao i vrlo istančan, ukus dale su ovoj kampanji, ali i kolekciji jednu novu prizmu koja je prepoznatljivu estetiku RS brenda ponovno učinila svježom i modernom„ objasnili su Robert Sever i Branko Basletić. Vizuali su vođeni idejom kolekcije i odaju dojam da su snimljeni na egzotičnoj lokaciji. 
 
Robert Sever 
„Igra svijetla i sjena stvaraju ugođaj tople ljetne noći i vrućeg ljetnog dana, ambijenta gdje naša heroina provodi svoj odmor. Make up koji potpisuje Ivana Zečić, kao i frizure koje potpisuje Mijo Majhen pretvorile su Ivu Marušić i njeno deveto pojavljivanje kao zaštitnog lica RS kampanja u potpuno nešto novo i neočekivano. Oduševljeni smo našim novim vizalima!“, ističu autori kampanje.
 
Robert Sever 
Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih antiknih svila, viskoze, mekane kože, ručno kačkane pamučne čipke i pamuka. Ideja je bila stvoriti vizualno jako snažnu, ali i opuštenu formu koja je prigodna za ljetne izlaske, druženja i koktele. „Htjeli smo da žena koja nosi kreacije iz kolekcije „Sophia“ bude opuštena, da joj fini materijali nježno padaju niz tijelo i da ima naglašenu senzualnost i blagi seksipil. Ovakav pristup je odmak od formi koje smo radili u posljednjih nekoliko kolekcija jer uvijek volimo estetiku branda istraživati i provlačiti kroz razne teme i oblike. Naša RS žena voli promjene i sigurna je u sebe“, ističe dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić.
 
Robert Sever
Kolekcija je upotpunjena sa dva modela torbi koje su za ovu limitiranu kolekciju izrađene u printanoj koži te ukrašene zlatnim detaljima. Nakit je izrađen od kombinacije kristala, metala, riječnih bisera i koralja. U nekim novim formama i kombinacijama nakit naglašava kolor kolekcije i eklektičnu temu, te tako zaokružuje ideju resort linije. Nakit kao i krune/ rajfovi, koji su prepoznatljiv modni dodatak RS branda, djelo su Slobodana Velickog.
 
Robert Sever
 
„Ovaj put smo krune/rajfove radili od kombinacije ručno kačkane čipke sa kristalnim cvijetovima, kao i sa ručno izvezenim detaljima. Takav rad svaki ovakav komad stavlja na visoki dizajnerski nivo , što je i osnova RS branda“, ističe Slobodan.
  Robert Sever
 
Ova mini resort kolekcija bit će dostupna u Zadru u concept storeu „Butiga“ kao i u Splitu u „ID store“. Artikle možete pronaći i na RS facebook webshopu.
  Robert Sever
 
Fotografije potpisuje Marko Grubišić, dok je zaštitno lice i ove kolekcije Iva Marušić, jedna od omiljenih modela branda Robert Sever, a inače članica Talia models agenije. Za make up zaslužna je Ivana Zečić, a za kosu Mijo Majhen. Art direkciju potpisuje Robert Sever, a asistentica stilista je Martina Alaniz.
 
Robert Sever
 
Robert Sever
Objavljeno: 14.07.2015. u 16:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p