HRVATSKA MODA

Nova romantika u kolekciji Ivice Skoke ostavlja bez daha

Dizajner večernjih haljina najavio reviju na BIPA FASHION.HR-u

Omiljeni dizajner večernjih haljina i raskošnih izdanja zvijezda s crvenog tepiha – Ivica Skoko – u sklopu nadolazećeg BIPA FASHION.HR-a predstavit će kolekciju za proljeće/ljeto 2016. kojom dominiraju romantika, ženstvenost i raskošni materijali.

 
Kolekcijom, za koju sam dizajner kaže kako je najromantičnija dosad, Ivica Skoko na modno prijestolje vraća ženstvenost u punom sjaju. Pritom koristi raskošne krojeve i vrhunske materijale. Duge haljine izrađene su od materijala koji obavijaju siluetu otkrivajući najnježnije i najljepše od ženskog tijela dok su čipke u pastelnim bojama pudera, vanilije, zlata ili nježne roze boje odličan odabir za žene koje vole eleganciju davnih 40-tih godina prošlog stoljeća.
 
  
„Uistinu sam često inspiriran ovim, po meni najljepšim razdobljem, pa se i kolekcija referira na te divne godine ženstvenih krojeva, bogatih silueta, skupocjenih materijala. Kolekcija se sastoji isključivo od haljina kratkih, midi i maxi dužina, a pri izradi svih haljina utrošeno je jako puno ručnog rada. Bit će ovo svakako jedna od mojih najraskošnijih revija dosad“, najavljuje Skoko.
 
  
U kolekciji dominira čipka koju koristi u raznim kombinacijama, od klasične francuske čipke s bogatim 3D cvjetnim teksturama do makrame čipke i posebno zanimljive čipke vezene od satenskih vrpci. Spajanjem različitih tekstura, krojeva i materijala, dizajner uspješno stvara modele koji odišu glamurom i ostavljaju bez daha. Revija na kojoj će Ivica Skoko predstaviti svoju novu kolekciju na rasporedu je u subotu, 19. ožujka, finalnog dana BIPA FASHION.HR-a.
 
  
Najveći modni događaj sezone održat će se 21. put, od 15. do 19. ožujka u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma. U pet uzbudljivih dana predstavit će se etablirana dizajnerska imena: eNVy room, Ivica Skoko, Ivica Klarić, ELFS, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Martina Felja, ali i mlade nade modne scene koji će u sklopu petodnevnog programa predstaviti svoje modne vizije: Hedra design by Ana Jagić, AnaBo. By Ana Bogdan, Aman, Coded Edge, Obekei, i Gala Marija Vrbanić.
 
  
Manekenka: Lucija Putanec (Talia model)
Fotograf: Jure Perišić
Styling: Ivana Bilandžija Billy
Frizura: Saša Bevanda za Kevin Murphy
Make-up: Ivana Bilandžija Billy
Objavljeno: 24.02.2016. u 14:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p