HRVATSKA MODA

Nova sezona Cro-A-Portera

Što nas očekuje u ožujku?

Devetnaesti po redu  Cro A Porter održat će se od 21. do 24. ožujka 2012. i to na dvije lokacije. Revije će kao i dosadašnjih sezona biti prikazane u shopping centru Westgate, dok će umjetnički dio ovosezonske priče biti smješten u LAUBU gdje će se predstaviti presjek alternativne modne umjetnosti te umjetničke ekspresije domaćih autora.

Cro A Porter će ove sezone pokušati razjasniti sveprisutni trend u modi - koji su to odjevni predmeti koji zaslužuju status muzejskog eksponata, a koje kreacije služe komercijalnoj i svakodnevnoj upotrebi, tko su dizajneri, a tko umjetnici i gdje je uopće granica između mode i umjetnosti.

Kolekcije za proljeće/ljeto 2012. predstaviti će poznati hrvatski dizajneri poput: Hippy Gardena, Linee Exclusive, Zigmana, Matije Vuice, Borisa Pavlina, Tomislava Bahorića, Andreje Bistričić, Madame Demode i dr.

Ovosezonsku kampanju naziva "Duality" krasi prelijepa Tatjana Šarić (Talia Model/Colors) , dok je za fotografiju zaslužan Marko Grubišić. Make up je djelo Saše Jokovića, a za kosu se pobrinuo Ruža Institut

Raspored i program ovosezonskog Cro A Porter uskoro će biti dostupan na www.cro-a-porter.hr

 

Objavljeno: 16.02.2012. u 14:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p