HRVATSKA MODA

Nova sezona Hippy Gardena

Na luksuznom partyu snimljena nova Hippy garden kampanja

U samom srcu Istre, u luksuznoj vili Rustica, dizajnerica Hippy gardena, Đurđica Vorkapić je za svoje najdraže suradnike i prijatelje organizirala party na bazenu. Party je zamišljen kao svojevrstan uvod u novu sezonu Hippy Gardena, pa je na njemu snimljena i kampanja za sezonu jesen/zima 2009/10. Glavnu ulogu i ovaj je put odigrala prekrasna Petra Friganović (Talia model) za koju je dizajnerica jednom prilikom izjavila kako će uvijek biti zaštitno lice Hippy Gardena.

''Fantastična Petra i ovoga je puta utjelovila pravu Hippy Garden ženu - moćnu i ženstvenu, nesputanu i seksi, hirovitu i odlučnu, no prije svega žestoku i vrlo provokativnu. Sve ono što i brand Hippy garden utjelovljuje'', komenentirala je Đurđica Vorkapić. ''Party smo organizirali kako bi sa svojim dragim prijateljima proslavili još jednu uspješnu sezonu, te kako bismo najavili novu kolekciju, koju ćemo i ovoga puta predstaviti na Cro A Porteru i za koju vjerujem da će biti još uspješnija od prethodne.''

Kampanju je snimio Šime Eškinja, make up potpisuje Jelena Meštrović, dok su se za frizuru pobrinule Marija Sunara i Marina Milić za Matrix team. Između ostalih na partyu su se dobro zabavili Ivana Kovač, Nenad Korkut, Viktor Drago, Neda Makjanić-Kunić, Teo Perić, Tihomir Krznarić, Morana Saračević i Martina Čičko-Karapetrić.

 

T.B.

Objavljeno: 09.09.2009. u 08:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p