HRVATSKA MODA

Nova shopping oaza u centru Zagreba

U Petrinjskoj 85 otvoren DBOXX

DBOXX 
samom središtu Zagreba, u četvrtak 1. listopada otvoren je novi concept store zanimljivog imena DBOXX. Domaći dizajneri i brandovi na jednom mjestu od sada su dostupni u moderno uređenom prostoru na adresi Petrinjska 85 u prodajnom prostoru koji je okupio neke od omiljenih imena domaće modne scene.
 
Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Robert Sever, Ruke, Jet Lag, Borša Bag, Mara D, Clox, Little Wonder, Ivančica Hrustić, Nataša Jeletić, Belma Tvico, Bag te Carol Studio samo su neka od imena koja su dostupna u novootvorenom DBOXX kao i DBOXX web shopu. Nova shopping adresa okupila je brojne poklonike domaće mode na otvorenju, a bogatu ponudu došli su pogledati: Ella Dvornik, Ana Radišić, Ivana Marić, Lorena Nosić, Lea Mijatović, Edita Misirić, Tihana Harapin, Lara Antić i mnogi drugi.
  DBOXX
Edita Misirić, Ella Dvornik, Ana Radišić,  Zoran Aragović, Lea Mijatović, Lorena Nosić, Lara Antić i Ivana Marić
 
Na jednoj adresi konačno su okupljena brojna modna imena koja su dosad svojim kolekcijama odjeće, torbi, cipela, nakita te ostalih modnih dodataka osvojila brojne poklonike. „Primijetili smo kako na našoj modnoj sceni nedostaje mjesto na kojem možete pronaći više domaćih brandova, a s druge strane, ima jako puno dizajnera koji rade, stvaraju i imaju određeni krug obožavatelja iako nisu stalno prisutni na jednom prodajnom mjestu. Zato je naša želja bila otvoriti mjesto koje će ponuditi dizajnerima priliku da dođu do svojih kupaca, ali želimo biti i mjesto na kojem će naši posjetitelji pronaći svoje omiljene modne brandove, ali će se kod nas i dobro osjećati, ugodno družiti uz neka naša tematska događanja te steći nova zanimljiva poznanstva i iskustva“, istaknula je Mateja Stipić, voditeljica projekta DBOXX.
 
Otvorenje concept storea prati i webshop koji će ponudu učiniti još dostupnijom, a osim brandova koji su prisutni u trgovini, u online ponudi bit će i Jelena Holec, Chicks on chic, Pupa Franca, Mucca, Tie me, Frajerica, Dott. Revolt te Torba.
 
 
 
   
 
U galeriji detaljnije zavirite u concept store i provjerite tko je sve bio na otvorenju...
Objavljeno: 02.10.2015. u 09:24

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p