HRVATSKA MODA

Nova zagrebačka shopping adresa

Suvremeni urbani brandovi u novootvorenoj trgovini KRUNA MODE

Andrea Andrassy, Filip Dizdar i Sementa Rajhard
 
Najnovija trgovina poznatog modnog lanca Kruna Mode, otvorena je u petak 17. travnja u jednom od omiljenih trgovačkih centara Zagreba i okolice – City Centar One East. U novouređenoj trgovini prisutni su dobro poznati urbani brendovi po kojima je ovaj lanac prepoznatljiv već dugi niz godina. O'Neill, Bench, Blend i Henri Lloyd brandovi su koje vole poklonici inovativnog dizajna, funkcionalne odjeće i besprijekorne kvalitete.

Svoje su omiljene komade iz nove kolekcije prilikom svečanog otvorenja pronašli i brojni poznati: voditeljice Marijana Batinić, Renata Sopek, Andrea Andrassy, glumice Petra Kurtela i Sementa Rajhard, pjevač Filip Dizdar, glazbeni producent Baby Dooks.
 
Kruna Mode
Za sve ljubitelje surferskog lifestylea u ponudi je O’Neill, brand koji je nastao još davne 1952. godine iz trajne ljubavi prema vodi na obalama Kalifornije. O'Neill uvijek iznova postavlja standarde u funkcionalnosti, dizajnu i kvaliteti asortimana. Zbog toga ovaj modni brend zapravo i nema konkurenciju na globalnom tržištu.

Andrea Andrassy i Petra Kurtela
Andrea Andrassy i Petra Kurtela
 
Bench je globalni modni brand koji predstavlja dizajnersku odjeću krojenu potrebama 24-satnog ispunjenog dana. Novi koncept odijevanja koji Bench promovira u svojim kolekcijama je više od same mode jer nudi odjeću koja ima savršen spoj funkcionalnosti i estetike. Namijenjena je dinamičnim ljudima i prilagođava se svim aspektima suvremenog načina života. Blend je urbani jeans brand za samosvjesne mlade ljude koji su odani izvanrednim modnim kombinacijama, vrhunskom dizajnu i razumnim cijenama.

Filip Dizdar
Filip Dizdar 
 
Za poklonike nautičkog turizma ili odjeće koja se veže uz taj sport, tu je Henri Lloyd - slavni britanski nautički brand čije kolekcije nakon 50 godina razvoja sadrže jedinstveni spoj baštine, inovativnosti i tehničke izvrsnosti. Najnovije kolekcije četiri poznata modna brenda ususret proljetno-ljetnoj sezoni oduševile su posjetitelje na otvorenju Krune Mode u City Centru One East, a na oduševljenje svih poklonika ova četiri brenda, uskoro će njihova ponuda dostupna i na novootvorenom web shopu.

U galeriji pogledajte kako je bilo na otvorenju...

Foto: Matej Grgić
Objavljeno: 17.04.2015. u 16:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p