HRVATSKA MODA

Nova zimska kolekcija Les Émaux oduševljava na prvi pogled!

Dizajnerski duo predstavio je divnu modnu priču!

Već poznata maskulina forma zabilježena u korijenima brenda Les Émaux, ocrtala je do sada, već dvije kolekcije stopivši ideju klasičnog, statement i casual odjevnog vizualiteta. Slobodno možemo reći kako je zima razdoblje u kojem se u potpunosti pronalazimo te možemo pružiti cjelovitu sliku ideje brenda.

''FE l'HOMME'' naziv je nove kolekcije za jesen/zimu 2020. godine koja igrom riječi progovara o modi današnjice te razbijanjem tabua muške i ženske odjeće, ujedno i slobodi izražavanja. Femme i l'homme (žena i muškarac), kao ključna poruka kolekcije stvorila je unisex komade koja ohrabruje misao da u modi nema pravila te da svatko zaista nosi što hoće. U kolekciji možemo vidjeti sinergiju military elemenata 40-ih godina koje obilježavaju već poznatu maskulinu formu brenda. Čvrstoća vojničkih elemenata, ogromni džepovi, klapne, detalji na ramenima, velike fazone, stroge i jednostavne linije jedni su od elemenata koji zaokružuju cjelinu zimske kolekcije.


Ekstremnu suprotnost, fragilnost i ženstvenost, dizajneri su sljubili s elementima flepper partyja 20-ih godina prošlog stoljeća gdje su kroz bogate krojeve i kombinaciju tkanina sa sjajim premazom, sateniranu viskozu i pamuk, svilu, lame tkanine te vunene štofove obuhvatili nit priče koju ćemo ove sezone prikazati. Akcent boje koji se ističu na tamnoj vuni u tkanju riblje kosti osnovni je uzorak kojeg smo istražili kroz različite krojeve oversize i strukiranih kaputa, suknji i balonera. Bogati plisse na haljinama i košuljama, cirkon gumbi, asesoar s perjem i cirkonima, perje na odjelima i kaputima uvelike su pridonijeli za kolažiranje ''FE l'HOMME'' priče za jesen/zimu 2020.

Photo: Ana Mrđen
MUA: Nino Sablić
Frizura: Josipa Džaja za Kevin Murphy Croatia/Katica Topčić - Salon Fabula de Forma za Kevin Murphy Croatia
Modeli: Elena Dizdar, Gordana Dude, Andrej Valentinčič
Objavljeno: 11.11.2019. u 09:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p