HRVATSKA MODA

Nove nade hrvatske modne scene

Najavljujemo: Fashion Incubator

U tijeku su završne pripreme za trinaesto izdanje Fashion Incubatora koje se ove sezone održava pod tematskim nazivom REFLECTIONS. Finale događanja održat će se 9. studenog 2013. u trgovačkom centru Portanova u Osijeku. Povodom toga predstavljena je nova kampanja ovog poznatog osječkog modnog događanja za čije je zaštitno lice odabran mladi i iznimno uspješni osječki atletičar Ivan Horvat.

Kampanju potpisuju Nikola Beban (art direktor), Joanna Paciorek (fotografija), Jasmin Čeljo (obrada fotografije), Krešimir Miloloža (grafika), Igor Sambolec (video snimatelj) i Tanja Minarik (montaža).

Kao i svake sezone do sada, stručni žiri koji čine modni dizajneri Lidija Pihler Yuniku i Teo Perić te glavna urednica magazina GRAZIA Selma Terlević izabrao je finaliste. Među više od 30 radova pristiglih na javni natječaj u drugom polufinalnom krugu žiri je odabrao pet kolekcija čiji su autori kreativnošću i marljivim radom dobili priliku javno predstaviti svoje kolekcije na Fashion Incubatoru.

Prema poslanim radovima žiri je kao najuspješnije odabrao Mariju Vijakčkića iz Zagreba, dizajnerski dvojac Petru Vuletić (Split) i Sašu Hortiga (Đakovo), Valeriju Toloknovu iz Rijeke, zagrepčanku Vedranu Mastelu i Zoricu Vlatković koja stiže iz Velike Gorice.

Photo: PR

 

Objavljeno: 05.11.2013. u 12:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p