HRVATSKA MODA

Novi brand na hrvatskom tržištu

CLO nakit će vas očarati svojim kreacijama!
CLO  
Proteklog vikenda u šarmantnom concept storeu Iggy u samom središtu Zagreba priređen je pravi mali tulum za ljubiteljice, ali i ljubitelje vrhunskog, originalnog i unikatnog nakita! Uz šampanjac, kuhano vino, ukusne slastice i vrhunsku glazbu za koju se pobrinuo DJ Pill Jackson, predstavljen je novi brand na našem tržištu CLO ​čije komade možete pronaći na policama spomenutog zagrebačkog concept storea.

Riječ je o ogrlicama i narukvicama koje su osmislile, ali i izradile talentirane Aleksandra Rittig i Tena Vodopija. Nikad prije viđen spoj nespojivog, dvije su zagrepčanke ukomponirale u svoju viziju mlade, urbane, ozbiljne, ali zaigrane žene. Na pitanje kako bi opisale svoj brand, kreatorice Aleksandra i Tena ukratko objašnjavaju: 'Želja je bila klasične bisere približiti uličnoj modi. Ona je elegantna, otkačena i originalna, ručno rađena i ukrašena ohridskim biserima. Želi biti nošena sa stilom, želi biti drugačija. Ona je CLO.'

Za CLO je snimljena i vrhunska kampanja za koju fotografije potpisuje modna fotografkinja Andrina Perić, a u ulozi zaštitnog lica se našla mlada modna novinarka i ‘it’ djevojka Dora Juras Pivac.

CLO
 
CLO 
CLO 
CLO 
CLO 
photos: Andrina Perić
Objavljeno: 08.12.2014. u 18:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p