HRVATSKA MODA

Novi domaći modni brend koji ćete obožavati

Mateyaneira, brend za ljubiteljice minimalizma

slučaju da njegujete 'manje je više' kredo kada je moda u pitanju, Mateyaneira je novo dizajnersko ime koje ne smijete ispustiti sa svog modnog radara. Iza branda stoje dvije mlade magistrice modnog i produkt dizajna, Mateja Dujić i Neira Sinanbašić. Iz želje da stvore jednostavan, ali pamtljiv dizajn, bez uplitanja u komplicirane forme, slojeve, uzorke i boje, stvaraju vrlo snažne i bezvremene komade visoke mode, njegujući minimalističku estetiku i vrijednosti.

Prva kolekcija CUT nosi ime koje sugerira smiren, praktičan dizajn, lišen svega suvišnog, pritom naglašavajući pročišćenost dizajnerskog rješenja i auru jednostavnosti svakog komada. Čiste linije, oštri rezovi i upotreba samo bijele i crne, grade dvije linije ove kolekcije: jednu malo slobodniju i zaigraniju, idealnu za trenutke kada želite zablistati u svoj svojoj posebnosti, dok druga teži maksimalnoj jednostavnosti i udobnosti svakodnevnog nošenja.

Mateyaneira
Monotonija po pitanju odabira boja vješto je razbijena odabirom materijala: svaki komad visokokvalitetne kože, svile, kašmira, vune i viskoze, svojom teksturom nadomješćuje izostanak dinamike u koloritu i kroju. Svaki odjevni predmet izrađen je ručno, s mogućnošću prilagodbe specifičnoj građi klijenta.

Mateyaneira
Kao rezultat vrlo predanog pristupa svakom pojedinačnom komadu, čitava kolekcija odiše dubokim osjećajem vrsnog majstorstva i luksuza. Izvjesnim minimalnim intervencijama na samom kroju stvoren je originalan otklon od standardnog kroja odijela, haljine, hlača. Tako poslovna odjeća postaje chic, a udaljava se od svog često pomalo dosadnog i utegnutog karaktera.

Žena koja bira Mateyaneira dizajn utjelovljuje samopouzdanje, osobnost, eleganciju i suptilni seksipil. Cijelu kolekciju možete pogledati na www.mateyaneira.com

Mateyaneira

Mateyaneira

Mateyaneira

Mateyaneira

Foto: Franjo Matković
Make Up: Dajana Pajkić
Hair: Mijo Majhen
Objavljeno: 24.01.2017. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p